2777
2789
عنوان

مدرسه دخترم هر هفته دوبار به یه بهانه ای برنامه دارن و درس کنسله🙄

| مشاهده متن کامل بحث + 208 بازدید | 37 پست
والله فعلا که ما چیزی ندیدیم۸ شروع میشه تا ۸/۲۰ صبحانه میخورن۱۱/۴۵ هم دیگه تعطیلا

وا

مگه میشه از ساعت کم کنن

دختر من ۷ و ۴۵ میره سر کلاس

زنگ تفریح ها ی یه ربعه دارن

۱۲ و نیم هم تعطیل میشن

من دلشکسته با این فکر خسته دلم تنگته.....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پایه ضعیف باشهمیل به درس کلا نباشه دبیرستان موفقیتی ام نداره

از اول ابتدایی تا آخر سال نهم نفر اول مدرسه هم باشی باز دبیرستان مخصوصا رشته نظری سخته و به پایه ربطی نداره کلا انگار قبل از اون هر چی میخندی درس نبوده شوخی بوده

خوب اینجوری عالیهنه اینکه بچه هارو ۳ ساعت تو سوز سرپا سرما نگه داری اسمش و بذارس عزاداری

قبول دارم منم اول دولتی گذاشتم برای بچه کلاس اول جوری نمایش کربلا درست کردن من بودم همه بچه ها های های گریه میکردن دوم آوردم غری انتفاعی کربلا رو جوری نشون دادن به فردا نکشیده دخترم رفت کتاب داستانش رو خرید بخونه 

فقط 13 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مامان ۴ تا بچه قد و نیم قد هستم اگه ازم سوال تربیت فرزند دارین بپرسید ۶۷ جلسه کلاس تربیت فرزند و ۱۴ سمینار رفتم 🙂
اتفاقا تو چین و ژاپن بچه ها زنگ خواب دارن یعنی میرن مدرسه میخوابن

تو چین مدارس از ۸ تا ساعت ۵ الی ۷ عصره زنگ خواب هم ۱۵ دقیقه است اطلاعات دقیق دارم چون همسرم ده ها همکاره چینی داره

ژاپن هم تا ۳ هست

نه ۱۱/۴۵

از اول ابتدایی تا آخر سال نهم نفر اول مدرسه هم باشی باز دبیرستان مخصوصا رشته نظری سخته و به پایه ربط ...

من به دخترم دانشگاه ورودی شهرمون نشون دادم گفتم مامان جا تلاشت بکن ولی آخرش رشته ای که دوست داری همینجا میفرستمت

گفت آخیش مامان همیشه پیشت هستم پس

من دلشکسته با این فکر خسته دلم تنگته.....
وامگه میشه از ساعت کم کنندختر من ۷ و ۴۵ میره سر کلاسزنگ تفریح ها ی یه ربعه دارن۱۲ و نیم هم تعطیل میش ...

۸ کلاس شروع میشه البته میگن ۸ 

تا ۸/۲۰ صبحانه است

بعدم تا ۱۱/۴۵

کم کم آماده میشن ۱۲ زنگ میخوره و تمام

دولتی واقعا چرته

قبول دارم درسی توجه نمیکنن همش به فکر اشک و گریه بچه هان

فقط 13 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مامان ۴ تا بچه قد و نیم قد هستم اگه ازم سوال تربیت فرزند دارین بپرسید ۶۷ جلسه کلاس تربیت فرزند و ۱۴ سمینار رفتم 🙂