2777
2789
عنوان

مدرسه دخترم هر هفته دوبار به یه بهانه ای برنامه دارن و درس کنسله🙄

| مشاهده متن کامل بحث + 208 بازدید | 37 پست

اگه به جای عزاداری جشن داشتن میگفتم عب نداره بچه باید محیط اموزشیش مفرح و شاد باشه بچه باید عاشق مدرسه بشه وقتایی که مدرسه تعطیله دلش برای اون محیط تنگ بشه ولی اخه درسو تعطیل کنی به خاطر وفات و ... نمیدونم چی بگم !! 

(( خواهرم تعلیق شده گاهی باهم با این کاربری تاپیک میزنیم ))  وَمَن‌اَزکودَکـےآموختَم؛میآنِ‌تَمآمِ‌عِشق‌هآ عِشق‌بِه‌حُسِین(ع)چیزِدیگَرےاَست 💚

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگه به جای عزاداری جشن داشتن میگفتم عب نداره بچه باید محیط اموزشیش مفرح و شاد باشه بچه باید عاشق مدر ...

وای مرسی منم حرفم همینه

والله خود ائمه هم راضی نیستن این طفل معصوما اذیت شن

رفتم دیدم بلندگو گذاشتن کنارشون همه دستاشون روی گوشاشون بود و قیافه ها تو هم رفته رفتم آوردمش

الان واسه چی بچه از ۹/۱۵ ول باشه تو سوزسرما تا ۱۲ ظهر که چی آخه

سآلن ندارن؟نمازخونه ای جایی دولتی ها معمولا دارن 

ولی کلا سال بعد سعی کن بیاری غیر انتفاعی پولش هم کامل نمیخواد بدی قشنگ قسطی کن منم قسطی کردم بچه رو در بیار ا زدولتی 

دولتی اذیت میکنن

فقط 13 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مامان ۴ تا بچه قد و نیم قد هستم اگه ازم سوال تربیت فرزند دارین بپرسید ۶۷ جلسه کلاس تربیت فرزند و ۱۴ سمینار رفتم 🙂
وای مرسی منم حرفم همینهوالله خود ائمه هم راضی نیستن این طفل معصوما اذیت شنرفتم دیدم بلندگو گذاشتن کن ...

اینطوری بچه ها رو از دین هم متنفر میکنند مخصوصا اینکه دختر بچه هم هستن پس فردا سر خیلی از چیز ها تو بزرگسالی دچار مشکل میشن 

احتمالا مدرسشون از این تیپ مدرسه های هست که میخوان بچه هارو مذهبی بار بیارن 

ببین اگه موقعیتش هست مدرسشو عوض کن یا یه سالم تحمل کن بزارش یه مدرسه دیگه 

من یادم نمیاد بچگیا بهمون یکبار هم گفته باشن مثلا خدا دخترای بی حجاب رو تو اتیش جهنم میسوزونه و از مو اویزون میکنه و ...

ولی احتمالا تو این مدارس همچین صحبت هایی باشه که روان بچه ها واقعا اسیب میبینه 

(( خواهرم تعلیق شده گاهی باهم با این کاربری تاپیک میزنیم ))  وَمَن‌اَزکودَکـےآموختَم؛میآنِ‌تَمآمِ‌عِشق‌هآ عِشق‌بِه‌حُسِین(ع)چیزِدیگَرےاَست 💚

اینطوری بچه ها رو از دین هم متنفر میکنند مخصوصا اینکه دختر بچه هم هستن پس فردا سر خیلی از چیز ها تو ...

بهترین مدرسه منطقه ۲ تهرانه

اما...

احتمالا بهترین از لحاظ چیزای چرت و پرت ما که بهترینی ندیدیم