2777
2789

پنجشنبه و جمعه که تعطیله قرار شد بریم قم خوشحالم خیلی دیروز خونه مادرشوهرم بودم گفتم شاید ما پنج شنبه بریم قم ...مادرشوهرمم گفت منم باهاتون میام ماه عسل نیست که تنهایی برید منم باهاتون میام🥺 شب شوهرم گفت به مامانم اینا گفتی ...گفتم اره مامانت هم گفت منم میخوام بیام گفت زنگ بزنم بپرسم میاد یا نه منم گفتم بزن ...چون میگفتم نه نزن و اینا ممکن بود ناراحت بشه و مشکلی به وجود بیاد🥺 الان مامانش  گفته منم میام دلم میخداست دو تایی بریم 🥺🥺🥺

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مادر شوهر منم همینقدر آویزون هسبفهمه هرررر جا میخایم بریم میگه منم میام

مال منم😒

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃این تاپیک یکی از نی نی سایتیا بود خوشم اومد کُپیش کردم با اجازه استارترش😁گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

طوری نیست .خیره ..این دفه درسی شد دفه بعد نگی ..البته اونام نباید هرجا برید بیان .ولی اوقت خودت تلخ ...

🥺 خب من جلو اونا با شوهرم راحت نیستم 😑 باشه عزیزم ❤️ محتاجیم به دعا

ادم باید ی کم شخصیت داشته باشهاویزون بچه هاش نشهبدون دعوت جایی نره

🤌بذار ماها مادرشوهر بشیم عروسامون کیف دنیارو میکنن به خدا😁

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃این تاپیک یکی از نی نی سایتیا بود خوشم اومد کُپیش کردم با اجازه استارترش😁گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚