2777
2789

خیلی بهم گیر میده من خیلی وقته نماز نمیخونم خدا رو قبول دارم ولی دوس ندارم نماز بخونم 

هر چندوقت یه بار بحث راه میندازه چیکار کنممم

میگه اگه نماز نخونی دعا میکنم هیچی قبول نشی کنکور😐

نماز هرکی به خودش مربوطه خانواده ایرانی فقط بلدن عذاب وجدان بدن 

آخرین پروانه ات هم مرد در قلبم , تو آزادی ....برو                   ترسناک فقط اتحاد ناگهانی قلب و مغز .....:)

وا

‌‌آرامش است عاقبتِ اضطراب ها💎✨سلنوفیلیا(کسی که عاشق و دیوانه ماهه و با دیدن ماه آرامش میگیره)وقتی تو دعوا بهت میگم ریپ نزن لطف کن نزن چون اصن باز نمیکنم پیامتو خودت ضایع میشی. مرسییییییی.اه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نماز هرکی به خودش مربوطه خانواده ایرانی فقط بلدن عذاب وجدان بدن

خسته شدم دیگه اصلا ذهنمو درگیر کرده با این حرفا 

من خیلییی نسبت به همسن و سالام موجه رفتار میکنم پوششم کامله درسمو میخونم سرم تو کار خودمه هی منو با بچه فامیل مقایسه میکنه اههه

خود خدا گفته نماز بخون 

اگه خدا رو قبول داری باید به حرف خداوند بدی 

نماز رو باید به قصد قربت بخونی به قصد نزدیکی به خدا به قصد رسیدن به خدا 

همانطور که جسم تو نیاز به غذا دارد نفس و جان تو هم نیاز به غذا دارد نماز غذای نفس و جان تو است 

خسته شدم دیگه اصلا ذهنمو درگیر کرده با این حرفا من خیلییی نسبت به همسن و سالام موجه رفتار میکنم پوشش ...

درکت میکنم منم این دورانو گذروندم 

الان کمی اسون تر میگیرن بهم

آخرین پروانه ات هم مرد در قلبم , تو آزادی ....برو                   ترسناک فقط اتحاد ناگهانی قلب و مغز .....:)
خسته شدم دیگه اصلا ذهنمو درگیر کرده با این حرفا من خیلییی نسبت به همسن و سالام موجه رفتار میکنم پوشش ...

بله این مقایسه ها اصلا خوب نیست 

و غالبا رو اعصاب هستن با این رفتارها

بخون ولی نه بخاطر مادرت نه بخاطر کنکور و موفقیت. راجبش تحقیق کن و به عشق خدا بخون

خیر به خاطر کنکور هم نباید بخونه 

نماز واس کنکور بخونه؟؟؟؟؟ 

اصلا باطل است این نماز گناه هم است

بخون ولی نه بخاطر مادرت نه بخاطر کنکور و موفقیت. راجبش تحقیق کن و به عشق خدا بخون

به عشق خدا هم صحیح نیست 

به قصد قربت باید خوند 

قربت یعنی چی ؟ 

یعنی برای نزدیکی به خدا 

با هر نماز انسان به خدا نزدیکتر میشه 

یعنی چی؟ یعنی یک متر میرسم بالاتر؟ خیر 

یعنی اینکه به خدا شبیه تر میشیم 

تا جایی که خداگونه میشیم 

قطره ای در دریای الهی 

قطره وقتی به دریا برسد چه میشود؟؟؟؟  دیگر قطره نیست بلکه دریاست دریای بیکران الهی 

ما با عبادت باید به این مقام برسیم 

عبادت هم باید به همین قصد باشد قصد قربت