2777
2789
عنوان

مامانم میگه اگه نماز نخونی آهم پشتته

| مشاهده متن کامل بحث + 190 بازدید | 41 پست
وقتی ماشینت میخواد تصادف ‌کنه میگی یا خدا این هدایت تکوینی است هدایت تشریعی هم پیامبران هستند

اها پس یعنی هدایت تکوینی همون چیزیه که اطرافیان کردن تو مغزمون و یادمون دادن 

تشریعی هم که فقط یه سری داستان به جا مونده که صحتش تایید یا تکذیب نمیشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

این همه عالم مجتهد از جمله شما جواب درستی به من نمیدین صرفا چیزایی که تو کتاباتون خوندین رو منتقل می ...

حرف شما تا حدودی صحیح است 

چندتا نکته عرض کنم خدمتتون 

اسلام گفته آن مذهبی یا امام .... پارتی بازی کند یا اینکه پارتی بازی نکند؟؟؟؟ 

اسلام گفته آن مسئول دزدی کند یا دزدی نکند؟؟؟ 

آن مسئول خلاف اسلام اجرا کرده پس عذاب می‌شود 

خدا با هیچکس تعارف ندارد خدا عهد اخوت با هیچکسی نبسته است 

یونس برای چی در شکم ماهی افتاد؟ چون از هدایت قوم خویش ناامید شد خدا گفت تا قیامت در شکم ماهی باید باشی 

بازم ازین موارد هست در پیامبران 

اگر انسانی خلاف کرد یه حساب اصل اسلام نباید بگذاریم به حساب آن شخص باید گذاشت 

اها پس یعنی هدایت تکوینی همون چیزیه که اطرافیان کردن تو مغزمون و یادمون دادن تشریعی هم که فقط یه سری ...

شما گندم رو هر جور بندازی تو زمین خود به خود ریشه اش میره تو زمین و ساقه اش میاد بالا این میشه هدایت تکوینی 

حرف شما تا حدودی صحیح است چندتا نکته عرض کنم خدمتتون اسلام گفته آن مذهبی یا امام .... پارتی بازی کند ...

اوکی درسته الان شما میگید من چیکار کنم من حالم بهم میخوره از این جامعه ی به ظاهر اسلامی که درست کردن 

این به کنار من میخوام اگه شروع کردم به نماز خوندن با دلیل محکم باشه دلی باشه نه زوری ولی الان زوریه تحقیقم زیاد کردم ولی به نتیجه نرسیدم چیکار کنم 

از طرفی من ادم اهمال کاریم نمیتونم  ادامه بدم یه روزم بخونم باز ول میکنم 

شما گندم رو هر جور بندازی تو زمین خود به خود ریشه اش میره تو زمین و ساقه اش میاد بالا این میشه هدایت ...

اگه اینجوریه پس چرا هدایت تکوینی برا خارجیا انجام نشده؟

این صرفا بخاطر محیطیه که توش قرار گرفتیم؟

خدا فقط ما رو هدایت میکنه بقیه مردمو ول میکنه؟ نمیشه که

اوکی درسته الان شما میگید من چیکار کنم من حالم بهم میخوره از این جامعه ی به ظاهر اسلامی که درست کردن ...

جامعه که دست من و شما نیست 

بالاخره هر کسی با اختیار خودش میره دزدی میکنه یا پارتی بازی یا هر چی 

بله نماز زوری فایده نداره 

نماز بخاطر حرف مامان فایده نداره بیخوده اصلا 

شما در مورد آثار نماز در زندگی مطالعه کن 

در مورد ارزش نماز مطالعه کن 

شما بین یک نوکیا قدیمی دکمه ای و آیفن کدوم انتخاب میکنی؟ آیفن چرا؟ چون ارزش آیفن رو میدونی چقدره 

ولی یک نوزاد شاید همون نوکیا رو بگیره و دهنش کنه یا لثه هاشو باهاش بخارونه 

نماز هم همینه ما ارزش نماز رو نمیدونم نیم چقدره واس همین راحت نمیخونی یا پشت گوش میندازیم 

دعای بیخود مادر هم اثر ندارد 

شما وظیفه خودتو انجام بده 

ظلم به مادرت فقط نکن 

جامعه که دست من و شما نیست بالاخره هر کسی با اختیار خودش میره دزدی میکنه یا پارتی بازی یا هر چی بله ...

اوکیه ممنونم ازتون خوشحال شدم از گفتگو باهاتون 

پس منم فعلا نمیتونم نماز بخونم  تا وقتی که ارزشش رو بفهمم و  دلی بشه

اگه اینجوریه پس چرا هدایت تکوینی برا خارجیا انجام نشده؟این صرفا بخاطر محیطیه که توش قرار گرفتیم؟خدا ...

خارجیا از هدایت تشریعی محروم شدن 

تکوینی که هدایت شدن 

مثلا اسلام رو بد نشون دادن در خارج 

سران کفر مردم رو در فقر فرهنگی قرار دادن 

آن سران به بدترین وجه ممکن عذاب میشن 

مشکل اینجاست شما خیال میکنی یه گودالی هست که آتش توشه و شده جهنم. هر کی کار بد کرد خدا میندازه تو اون گودال 

خیر چنین نیست 

خود عمل بد انسان آتش است 

مثلا لقمه حرام آتش است 

آن سران کفر هم چون خیلیارو گمراه کردن آتش و عذابشون سخت‌تر است از بقیه 

اینها اصلا به یک اندازه نیستن

اوکیه ممنونم ازتون خوشحال شدم از گفتگو باهاتون پس منم فعلا نمیتونم نماز بخونم تا وقتی که ارزشش رو ب ...

خواهش میکنم 

شما مطالعه کنید هر سوالی هم داشتید بنده خدمتتون هستم