2777
2789
عنوان

پارتنرم دوست صمیمی دختر داره

| مشاهده متن کامل بحث + 186 بازدید | 37 پست

از اول که می‌دونستی رفیق صمیمی دختر داره باید کات میکردی. الآنم دیر نشده بیشتر خودتو گول نزن.

هیچ جوره نمی‌فهمم وقتی یکی توی زندگی آدمه ، آدم چرا باید رفیق صمیمی جنس مخالف داشته باشه!!!!

آدما شبیه حرفاشون نیستن، از جدی گرفتنشون بپرهیزید.👌🏼💙

غیر مستقیم؟ مستقیم بگو بگو آزارت میده این حد از صمیمیت اگه نتونستید کنار بیاید اونوقت فکر جدایی باش ...

خیلی ممنونم از راهنماییتون 

این میتونه آخرین تلاشم برای نگه داشتن رابطه ای باشه که ازش راضیم...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

غیر مستقیم بهش گفتم یه چیزاییگفت ما فقط دوستیم اونم از رابطمون خبر داره... اگه یه درصد فکر میکنی هول ...

قبول میکنه شما هم دوست صمیمی اجتماعی پسر داشته باشین؟

یعنی بخاطر رابطش با اون خانوم حاظره با شما بهم بزنه

مستقیم بهش بگو این جریان برای من ازار دهندست رفیق دختر نداریم اگ خیلی رفیقت برات عزیزه خب پس کات کنی ...

توی صفحه قبل بخون 

اسی بهش اینو گفته و اون ببین چی گفته 

این دوستی صمیمی هیچ توجیهی نداره هر روز بهم ديگه بيشتر وابسته‌ و دلداده هم میشن به این راحتی از هم ...

خودمم این حسو داشتم که چک کردم و متوجه شدم... 

با فحشای بد به عنوان شوخی بسیار صحبت کرده بودن...  

ممنون از نظرتون 

خیلی ممنونم از راهنماییتون این میتونه آخرین تلاشم برای نگه داشتن رابطه ای باشه که ازش راضیم...

عجله ای تصمیم نگیر 

خیلی وقتا طرز فکرا فرق میکنه اما بازم ارزش موندن داره 

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
از اول که می‌دونستی رفیق صمیمی دختر داره باید کات میکردی. الآنم دیر نشده بیشتر خودتو گول نزن.هیچ جور ...

بعد از اینکه ما وارد رابطه شدیم با این دختر اشنا شد 

من باهاش در ارتباطم 

اما اصلا اصلا حس خوبی بهش ندارم... 

تشکر بخاطر نظرتون 

خودمم این حسو داشتم که چک کردم و متوجه شدم... با فحشای بد به عنوان شوخی بسیار صحبت کرده بودن... ممن ...

ببین محترمانه بگو فلانی من دوستتدارم رابطمونم دوستدارم ولی نمیتونم قبول کنم رفیق دختر داشته باشی با این صمیمیت پس نمیتونم این رابطه رو ادامه بدم 

قبول میکنه شما هم دوست صمیمی اجتماعی پسر داشته باشین؟یعنی بخاطر رابطش با اون خانوم حاظره با شما بهم ...

من دوست صمیمی پسر ندارم. اما با تموم پسر های دیگه خیلی رسمی صحبت میکنم که حدشونو بدونن... اینو خودشم میدونه. 

نمیدونم... باهاش صحبت میکنم و امیدوارم به نتیجه برسه 

وقتی بهش گفتی ازین بابت ناراحتی بهت گفته برو؟!

بعد از دوسال به همین راحتی؟!یعنی بودن با اون دوست براش مهمتر از بودن باتوعه؟؟!!فک کن اصلا باهاش موندی و ازدواج هم کردید،این خانوم همیشه جزئی از زندگیتونه،حتی شاید مهمتر از تو💔

میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎

بعد از اینکه ما وارد رابطه شدیم با این دختر اشنا شد من باهاش در ارتباطم اما اصلا اصلا حس خوبی بهش ند ...

خواهش میکنم عزیزم 

لطفا به خودت لطف کن و یه تصمیم جدی بگیر حتی اگه خواستی به پسره خیلی جدی بگو که ناراحتی از این قضیه . اگر قبول نکرد ناراحتیت رو ، کات کن 

میدونم بهش وابسته ای ولی ببین طاقتشو داری پسره هرروز با اون دختره حرف بزنه شوخی کنه بخنده یا نه 

من دوست صمیمی پسر ندارم. اما با تموم پسر های دیگه خیلی رسمی صحبت میکنم که حدشونو بدونن... اینو خودشم ...

بنظرم یبار نظرشو بخواه بگو اگه اینجوریه منم میخام تجربه کنم ببینم رفیق اجتماعیه پسر چجوریاس

وقتی بهش گفتی ازین بابت ناراحتی بهت گفته برو؟!بعد از دوسال به همین راحتی؟!یعنی بودن با اون دوست براش ...

گریه ام گرفت... 

واقعا نیاز داشتم یک نفر همینقدر صریح بهم توضیح بده تا بتونم دلمو شکست بدم... 

ممنون ازتون