2777
2789
عنوان

پارتنرم دوست صمیمی دختر داره

| مشاهده متن کامل بحث + 186 بازدید | 37 پست
خواهش میکنم عزیزم لطفا به خودت لطف کن و یه تصمیم جدی بگیر حتی اگه خواستی به پسره خیلی جدی بگو که نار ...

چت هایی که دیدم همزمان با صحبت کردنش با من بود 

من به دلیل مسائل خونوادگی حال خوشی نداشتم و داشت میگفت نگرانم شده بود بیخبر گذاشتمش و یکمم سرسنگین صحبت میکرد که چرا چیزی بهم نگفتی در جریان باشم. 

و همزمان به حدی با اون دختر شوخی و خنده و تعریف و تمجید بودن که دلم شکست...

مطمئن شدم‌نق با شماست... چشمامو باز میکنم و تصمیم درست میگیرم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

گریه ام گرفت... واقعا نیاز داشتم یک نفر همینقدر صریح بهم توضیح بده تا بتونم دلمو شکست بدم... ممنون ا ...

ببخشید اگه باعث ناراحتیت شدم عزیزم🫂فقط خواستم واقع بین باشی و احساساتت باعث نشه تصمیم نامعقول بگیری

میدونم سخته وبهش وابسته ای ولی بودن بااین وضعیت برات سخت تر خواهد بود

میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎

ببخشید اگه باعث ناراحتیت شدم عزیزم🫂فقط خواستم واقع بین باشی و احساساتت باعث نشه تصمیم نامعقول بگیری ...

ناراحت نشدم گل دختر خوشگل🫂🤍 

احتیاج به یک دید واقع بینانه داشتم و خیلی خوشحال شدم از شنیدن نظرات شما و دیگر دوستان 

به صحبتاتون فکر میکنم 🧡🍁

ناراحت نشدم گل دختر خوشگل🫂🤍 احتیاج به یک دید واقع بینانه داشتم و خیلی خوشحال شدم از شنیدن نظرات شم ...

انشالله بهترین تصمیمو میگیری وهرچی برات خیره پیش بیاد🫂❤️🌱

میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎

خواهس میکنم فحش هم میدن به شوخی ؟! پس مطمعن باش این پسره به درد شما و تک پری نمیخوره

بله میدن. من حساسم روی اینکه ادب رعایت بشه همیشه 

اما اون خانوم خیلی راحت و حاضر جوابه و براش اشکالی نداره این فرم صحبت کردن 

از نظرتون استفاده کردم. تشکر 

ممنونم از کمکت دوست عزیزم🫂 چند روزیه انقد تصویرش توی ذهنم خط و خشی شده که خودمم دارم بهش فکر میکنم. ...

تا همینجوری خط و خشی مونده بیا بیرون و نترس. با خدا معامله کن و بگو من از چیزی که در شان من قرار ندادی دست میکشم و یقین دارم تو فرد مناسب رو سر راهم میذاری