2777
2789
عنوان

پارتنرم دوست صمیمی دختر داره

186 بازدید | 37 پست

سلام دوستان

رابطه ما هدفمند هست و دو سالی میشه که باهمیم. رمز تموم اکانت هاشو بدون اینکه من ازش بخوام مدت ها پیش بهم داده بود و منم همیشه احترامشو نگه میدارم زیاد درگیر این مسائل نیستم. یه دوستی داره که دختره و هم من و هم ایشون از حضور همدیگه خبر داریم. مدتیه حسم بهم‌میگفت این دوست ممکنه یه چیزایی بهش بگه که نباید و به سرم زد وارد اکانتش شدم. 

دیدم خیلی خیلی باهم خندیده بودن و از چهره هم تعریف کرده بودن حتی یه جا دختره گفته بود قربونت بشم. یه سری از دوستای مشترک رو مسخره کرده بودن...

من واقعا حالم بده. الان باید تموم کنم رابطه رو...؟ دوسش دارم... اما سر این موضوع دلم صاف نمیشه... شب و روز دارم گریه میکنم... راهنماییم کنید چی بهش بگم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ضمنا رابطه نهایتا تا شش ماه هدفمنده بعدش اتلاف وقته 

فقط 15 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یک بنده ی خدا دستش از دنیا کوتاهه، یک گل صلوات به روحش هدیه کن 🌷اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌷

باهاش صحبت کن طبیعتا اولویت حرف شماس تا اون دوست

غیر مستقیم بهش گفتم یه چیزایی

گفت ما فقط دوستیم اونم از رابطمون خبر داره... اگه یه درصد فکر میکنی هولم بهم بگو دممو بذارم رو کولم برم بعد این همه مدت. 

غیر مستقیم بهش گفتم یه چیزاییگفت ما فقط دوستیم اونم از رابطمون خبر داره... اگه یه درصد فکر میکنی هول ...

غیر مستقیم؟ مستقیم بگو 

بگو آزارت میده این حد از صمیمیت 

اگه نتونستید کنار بیاید اونوقت فکر جدایی باش یا اینکه کنار بیا

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
خیلی سخته ولی باهاش کات کن که این رابطه ادامه دادنش جز اتلاف وقت و دلشکستگی بیشتر هیچی نداره پسری که ...

ممنونم از کمکت دوست عزیزم🫂 

چند روزیه انقد تصویرش توی ذهنم خط و خشی شده که خودمم دارم بهش فکر میکنم...