2777
2789

گوشی نامزدم گرفتم دیدم توش  با خواهرش یه عکس گرفته  ک تو عکس پشت سر خواهرش وایساده بود دستاشو دور کمر خواهرش حلقه‌کرده‌بود‌

خیلی عصبانی شدم بامن‌همچین عکسی نگرفته بعد داد زدم سرش که‌ چرا همچین عکسی گرفتی چسبیدی بهش بغلش کردی واینا اونم گفت خوب کاری کردم فقط بهم بی غیرت نگفته بودی

همچین عکسی جای بحث وتعجب نداشت؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چه الکی 

خوب خواهرشه از خونشه دلش خواسته همچین عکسی باهاش بگیر همدیگرو دوست دارن

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻اقایون سایت درخواست ندید قبول نمیکنم 😏

😶😶😶خواهرشه خب!

چشم دیدن صمیمیتشونو نداریا

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼
چه الکی خوب خواهرشه از خونشه دلش خواسته همچین عکسی باهاش بگیر همدیگرو دوست دارن

کی خواهرشو عاشقانه از پشت بغل میکنه دستاشو دور کمرش حلقه میگنه؟

کی با خواهرش آخه همچین عکسی میگیره بامن که مثلا زنشم نگرفته 

کی خواهرشو عاشقانه از پشت بغل میکنه دستاشو دور کمرش حلقه میگنه؟

هرکی مهم اینه رو منظور نیس خواهر برادر این جور بهم عشق نورزن بره بقال محل بغلش کنه

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻اقایون سایت درخواست ندید قبول نمیکنم 😏

لطفا تا به درک کامل نرسیدین ازدواج نکنین

هم به شوهرتون توهین کردین با این رفتار هم نشون دادین که به رابطتون اعتماد ندارین

بقیه گفتنیها رو هم بقیه دوستان گفتن 

https://harfeto.timefriend.net/17332544610834

چرا هیچ کس تعجب‌نمیکنه کجاش منطقیه ک خواهرشو این مدلی بغل‌کنه

تعجب نداره برا ما چیز عادیه تو داری سخت میگیری

فک‌میکنی من زیادی حساسم ؟

اره خیلی زیاد