2777
2789
عنوان

نامزدم‌با خواهرش یه عکسی گرفت ک من عصبانی شدم فحش دادم

| مشاهده متن کامل بحث + 278 بازدید | 39 پست
کی خواهرشو عاشقانه از پشت بغل میکنه دستاشو دور کمرش حلقه میگنه؟

توفرهنگ شما عادی نیست

خواهر وبرادر باهم بزرگ میشن، قبل اینکه شما وارد این زندگی بشی اونها باهم بودن

حالا منظورت ازنامزد چیه؟ 

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چرا هیچ کس تعجب‌نمیکنه کجاش منطقیه ک خواهرشو این مدلی بغل‌کنه

عجیب نیس والا

عکسای صمیمانه خواهر برادری زیاد دیدم

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼
لطفا تا به درک کامل نرسیدین ازدواج نکنینهم به شوهرتون توهین کردین با این رفتار هم نشون دادین که به ر ...

تو‌رابطه قبلی من طرف مقابلم با خواهر ناتنی همینجوری بود کم‌کم باهم راجب مسائل جنسی اونم‌جلوی من‌حرف می‌زدند خب وقتی اونا به اون درجه رسیدن غیر طبیعی نیست ک بخواد فکرم جای های خوبی نره وقتی اونت باهم‌راجب س‌....س حرف میزدن

منم مثل توعم دوس ندارم درکت میکنم

من میدونم حساسم ولی آخه من واقعا درد کشیدم مشابه همین روزا رو با رابطه قبلم دیدم اینکه با خواهر ناتنی راجب س..س حرف میزد اینکه باهم راجب ازدواج حرف میزدن درسته هیچ کس حق نمیده اینجا ولی من فک میکنم حق دارم وقتی رابطه قبلم عذاب آور بود 

من میدونم حساسم ولی آخه من واقعا درد کشیدم مشابه همین روزا رو با رابطه قبلم دیدم اینکه با خواهر ناتن ...

من خیلی درکت‌میکنم و میدونم چی میگی ب شوهرت تذکربده ک دیگ‌تکرار نکنه

امضا بلد نبودم اثر انگشت زدم🙄😒دستم به دامنت لایک نکن لااایک نکنننننننن😡کاربری دست ۳ نفره تاپیکارو دیدین تعجب نکنید☺😂
شوهرم محل نمیده بابا گفتم گفت خوب کاری کردم بازم میکنم

عجببب😐😑

امضا بلد نبودم اثر انگشت زدم🙄😒دستم به دامنت لایک نکن لااایک نکنننننننن😡کاربری دست ۳ نفره تاپیکارو دیدین تعجب نکنید☺😂