2777
2789
عنوان

نامزدم‌با خواهرش یه عکسی گرفت ک من عصبانی شدم فحش دادم

| مشاهده متن کامل بحث + 278 بازدید | 39 پست
شوهرم محل نمیده بابا گفتم گفت خوب کاری کردم بازم میکنم

شوهرت دوست داره؟باهاش با لحن مناسب صحبت کن بگو من دوست دارم دوس دارم فقط مال خودم باشی و از این حرفاات ببین چی‌میگه

امضا بلد نبودم اثر انگشت زدم🙄😒دستم به دامنت لایک نکن لااایک نکنننننننن😡کاربری دست ۳ نفره تاپیکارو دیدین تعجب نکنید☺😂

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم  بوسیدن و لب گرفتن اینا  ،شما باید عکس العمل نشون میدادین  و ناراحت میشدین

من از پشت زیاد دیدم خواهر و برادر  با هم عکس میگیرن

هر چند خودم نمیپسندم  ولی از لحاظ وجه عمومی ،مشکلی نداره

سعی کنید پرده ی حرمت بین خودتون و همسرتون رو بخاطر این چیزا  پاره نکنید   

من درکت میکنم استارتر برامن خواهر شوهرم همیشه جوری رفتار میکنه که یعنی برادرم منو از تو که زنشی بیشتر دوست داره اصلا داداشم زن تپل شبیه من دوست داره از زن های لاغر بدش میاد همیشه پیش داداش با عشوه و لوندی صحبت میکنه شوهرم هم خیلی هواشو داره 

من میدونم حساسم ولی آخه من واقعا درد کشیدم مشابه همین روزا رو با رابطه قبلم دیدم اینکه با خواهر ناتن ...

شما شکاکید چون به بار تورابطه قبلیت شکست خوردی خواهرناتنی هم فرق می کنه با خواهر تنی،به نظرم رو خودت بیشتر کارکن وزندگیتو تلخ نکن چون شما خیانت دیدی دلیل نمیشه همه بد باشن