2777
2789

یکی دو بار زود رفته دیده تو حیاطن حالا فک میکنه هر روز قراره تو حیاط باشن ی ربع ب ۱۲ میره سراغ دخترم😐😐😐اون ی ربع ب ۱۲ هم ک یکی دوبار رفته بوده تو حیاط بوده زنگ تفریح بوده بعد بچه رو برداشته اورده.دخترمم کلاس اوله...من خودمم فک کردم شاید واقعا اینقد زود تعطیل کنن یکی دوبار زود رفتم همون ساعتی ک شوهرم میره دیدم تو حیاط بودن ولی معلم شون گفت بچه ها بیاید بریم سر کلاس..از خجالت اب شدم.نمیدونم چکار کنم با این اخلاق شوهرم ک اینقد عجوله.هرچی میگم ۱۲ و ربع زنگ خونه س گوش نمیده ک نمیده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مدیرمدرسه ماسته اونجا؟والا من خواهرم کلاس دومه تا نری پیش مدیر اثبات نکنی ک مثلا خواهرشی با دلیل موجه نمیزارن بچه رو ببری خونه

فقط 21 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مدیرمدرسه ماسته اونجا؟والا من خواهرم کلاس دومه تا نری پیش مدیر اثبات نکنی ک مثلا خواهرشی با دلیل موج ...

ی خانوم پیر و بازنشسته اوردن اونقد چاقه حال نداره پاشه از رو صندلی  بی در و پیکره 

ی خانوم پیر و بازنشسته اوردن اونقد چاقه حال نداره پاشه از رو صندلی بی در و پیکره

پس مدرسه اشو عوض کن حتما اگ خدایی نکرده ی غریبه بیاد بچتو ببره چی؟اینام ک تو حیاطن حتما در مدرسه هم بازه راحته واسشون ابنکار همون بهتر بزار شوهرت زود بره سروقت بچه

فقط 21 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ی ربع ب ۱۲ زنگ تفریح تموم میشه میرن تو کلاس تا ۱۲ و ربع زنگ خونه.....الان هم صدا در اومد اوردش

مدارس اینجا تا زنگ تعطیلی زده نشه اصلا در مدرسه باز نمیکنن 

تازه بچه شما کلاس اولیه معلم یا معاون بچه تحویل اولیا یا سرویس میده 

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .