2777
2789
عنوان

شوهرم 😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 901 بازدید | 42 پست

به حق خانم فاطمه زهرا🌹

به حق اقا قمر منیر بنی هاشم🌷

به حق سه ساله اقا امام حسین💝

سال دیگه همین موقعه ثمره عشق تو و همسرت صحیح و ساااااالم بغلت باشه❤

ااااااااالهی آااااااااااااامین💙💙

دخترم❤عزیز قلبم ❣نترس جانم که دستانم ز دستانت جدا شدنی نیست💚خدایا براش جبران میکنی🥺خیلی زمین خورده این حقش نبود💔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم فردا شهادت حضرت فاطمه هست، از حضرت فاطمه بخواه حتما معجزه میکنن من یبار در نهایت ناامیدی ازشون حواستم و بچمو حفظ کردن برام وگرنه زایمان زودرس میشدم و بچه هم کم ماه بود و نمیموند...دلتم که شکسته مطمئن باش دسته خالی برنمیگردی

عزیزدلم می‌دونم تو شرایط سختی هستی اما خیلی باید حواسمون باشه بچه ای که می خوایم داشته باشیم از روی خودخواهی نباشه. واقعا بچه دار شدن رو به خاطر خود بچه بخواهیم اگه اینجوری باشه دیگه مهم نیست جنین اهدایی باشه پوستش چه رنگی باشه از پرورشگاه باشه یا بچه خود آدم باشه 

خواهش می کنم به خاطر زندگی خودت و شوهرت و بچه بی گناهی که وارد زندگی میشه به این حرف فکر کن. 

خود خواهی پدر و مادرا زندگی بچه ها رو بعضی اوقات نابود می کنه 

و البته با تمام وجود از صمیم قلبم از خدای مهربان می خوام دلتون دریا باشه اول و بعد بچه های ناز و شیرین از همسرتون بده به شما 

الهی امین

دل من در دل شب خواب پروانه شدن می‌بیند... 
به حق خانم فاطمه زهرا🌹به حق اقا قمر منیر بنی هاشم🌷به حق سه ساله اقا امام حسین💝سال دیگه همین موقعه ...

می‌دونی این پیامت رو دیدم گریه هام بند نمیاد انقد آدم خوب هست تو دنیا 😭 قربونت برم 

ایشالا که صاحب فرزند میشی 

ولی واقعا تضمینی هست جدا شدی فرد درستی پیدا میشه که ازدواج کنی و بچه دار بشی ؟

پسپار به خدا و رها کن مطمئن باش درست میشه

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
می‌دونی این پیامت رو دیدم گریه هام بند نمیاد انقد آدم خوب هست تو دنیا 😭 قربونت برم

فدات تووووو بشم غصه نخور

باور کن من دارم برا تو گریه میکنم

انقد دلم شکست با پیامت 

از ته دلمممممممم برات دعا کردم

از این امتحان سخت انشالله به امید خدا سربلند بیرون میاید

خدا خیلی بزرگه همون جا که انتظارش رو نداری قشنگ بغلت میکنه میگه نترس من اینجام❤

دخترم❤عزیز قلبم ❣نترس جانم که دستانم ز دستانت جدا شدنی نیست💚خدایا براش جبران میکنی🥺خیلی زمین خورده این حقش نبود💔

به حق خانم فاطمه زهرا🌹به حق اقا قمر منیر بنی هاشم🌷به حق سه ساله اقا امام حسین💝سال دیگه همین موقعه ...

چه از ته دل.....

الهی آمین..

برا منم دعا کن عزیزم.التماس دعا😢😢😢😢😢

کاربری سال ۹۶ هستم.

نمیتونم قضاوت کنم منم سالهاس که در انتظارم و همسرم مشکل داره 

فقط یک چیز میگم ... فکر کن جاها عوض میشد و همسرت سالم میبود و شما مشکل داشتی ... 

دوست داشتی چطور باهات رفتار بشه ؟ 

زمانی که فهمیدم همسرم مشکل شدید داره برای بچه دار شدن مادرم بهم گفت مواظب حرف زدنت و رفتارت با مردت باشیاااا نه جوری رفتار کنی که ناراحت بشه ! ممکن بود این مشکل برای تو پیش میومد .. کاری نکنی خدا قهرش بگیره 

شادی روح مادرشوهرم صلوات بفرستید  اَستَغفِرُالله رَبّی وَ اَتوبُ اِلَیه 

سلام اسی جون

بچه خواهرت چی شد کارش؟؟ بردنش پیش مشاور؟ 

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید. و از این کارِتون خجالت بکشید.            یک نکته برای همه ی عزیزان: لزومی نداره همه جا عقده ای بودنتونو جاااار بزنید (خطاب به هرکس که عقده ایه و با عقده هاش دیگرانو آزار میده)                      کاربر جدید نیستم دوستای گلم