2777
2789

خانوما من ازون دخترا نیستم خب اصلا قضاوت نکنید منو اما الان داشتم میرفتم دانشگاه یه ماشین شاستی بلند مشکی تویوتا مدل خیلیی بالا ۴/۵ میلیاردی یه مرد تقریبا ۳۷/۴۰ ساله توش بود تا چند متر اومد دنبالم که خانوم بیا حرف بزنیم بیا تو ماشین بیا حداقل شمارت بده و منم محل ندادم تا زمانی که سوار اتوبوس بشم همش برام بوق زد بعد دید رفتم رفت 

اصلأ پول پرست نیستم بخدا ولی یه لحظه یه جوری شدم که میدونم زشته نباید بشم 

خودتو بخاطر یه پسر خورد نکن ❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دو متر جلو تر برای یکی دیگه بوق میزنه عزیزم 

جدا از اینا شما نهایت ۲۴ ۲۵ سالت باید باشه فکر می‌کنی اون آقا برات مناسب بوده؟؟؟

چه جوانانی! اسماعیل میبینی؟ چه جوانانی! بسیاری شان هنوز صورت عشق را بر سینه نفشرده اند...🖤
اگه اهل رابطه ج بودی می‌تونستی بری و الان ناراحت نبودی اما اگه ترس اینو داشتی تجاوز بشه بهت الان پشی ...

ترس که داشتم اما یه لحظه وسوسه ماشین لش شدم 😂🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ 

دو متر جلو تر برای یکی دیگه بوق میزنه عزیزم جدا از اینا شما نهایت ۲۴ ۲۵ سالت باید باشه فکر می‌کنی او ...

نه نبود ۲۲ سالمه  نمی‌دونم یه لحظه اومدم اوتوبوس نشستم فکرای پلید اومد سرم

اون شاسیه

ببین 

مردی که اون ماشین زیرپاشه ولی هنوز میفته دنبال زن و بچه مردم یا مال خودش نیست

یا اختیارش دست مغزش نیست و دست جای دیگه ست.

دوست و زن پیدا کردن جاش توی خیابون نیست.بعدم هیچوقت هیچوقت مردی که بهت امرکرد بیا رو محل نذار.چه توی فامیل و چه دوست و.. اون اگه باشما کاری داره پاشه بیاد خدمت شما

اون شاسیهببین مردی که اون ماشین زیرپاشه ولی هنوز میفته دنبال زن و بچه مردم یا مال خودش نیست یا اختیا ...

اره راست میگی اصلا شاید زن بچه داشت 

یه عمر اه زنش بیاد دنبالم

اره راست میگی اصلا شاید زن بچه داشت یه عمر اه زنش بیاد دنبالم

الکی خودتو با این حرفا قانع نکن😕سرت کلاه رفت باید میرفتی🙁😂

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..