2777
2789

همه ارزو دارن که اون شخص هم باشه تو هرمهمونی 

کیا اینطورن 

چطور میشه اینطوری شد

خیلی نیاز دارم بدونم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوس نداشته باش من خودم شخصیتم اینجوریه همیشه هم ازاینجاضریه خوردم توزندگیم هیچ راه کجی نرفتم خیانت نکردم به نامحرم نگاه بدنکردم فقط چون توجمع خوش اخلاقمامشب شوهرم بهم گفت سبک خیلی دلم شکست خیلی

یه روزسرت به همون سنگی میخوره که به سینه میزدی🙃
تو گذشته من همچین آدمی بودم الان دیگه نه

چطورتونستی اخلاقتوتعغیربدی شدیدااحتیاج دارم منم روخودم کارکنم برات سخت نبود

دوس نداشته باش من خودم شخصیتم اینجوریه همیشه هم ازاینجاضریه خوردم توزندگیم هیچ راه کجی نرفتم خیانت ن ...

من برای تدریس و کلاسداری خشکم دلم میخواد بدونم ادامای اونجوری چطور این اخلاقو دارن

میخوام کمی منعطف تر بشم

من بین خانوما تو مهمونی نباشم بهشون خوش نمیگذره

بارها بهم گفتن که داشته حوصله‌شون سر میرفته تا اینکه من اومدم

حتی من باعث تغییر رفتار دو سه نفر هم شدم که خودشونو اجتماعی تر نشون بدن ولی خواهرشوهرم میگه معلومه اونا فیلم بازی میکنن تو خودتی

کاری نکردم انگار ذاتیه! از اول که یادمه تو جمع هامون بلند بلند میخندیدیم همگی خانواد‌ه‌ای که بزرگ شدم با اینکه معتقد و مقید بودن ولی خیییییلیییی شاد بودن باهم 

بعداز ازدواجم دیدم خیلیا اینقدر شاد و اجتماعی نیستن حتی تو خانوما  

من برای تدریس و کلاسداری خشکم دلم میخواد بدونم ادامای اونجوری چطور این اخلاقو دارنمیخوام کمی منعطف ت ...

اتفاقاتوخوبی ازمنی که همیشه همه رومیخندونم بپرس هیچ کس برادردام مرهم نیست هیچ کس برام احترام قاعل نیست همیشه خودغمگینم پشت چهره خندونم پنهون میشه اگه تویه جمع ۵دیقه بخوام توحال خودم باشم براخودم باشم نگم نخندم فقط ۵دیقه همه میفهمن یه مرگم هست خیلی بده

چراا خیلی سخت بود ولی خوب کم کم ...دوست داری روی چی کار کنی ؟میخوای اهل بگو و بخند باشی ؟؟

نه اهل بگوبخندم خیلی امروزشوهرم گفت سبکی انقدمیگی میخندی میخوام یکم جدی باشم

نه اهل بگوبخندم خیلی امروزشوهرم گفت سبکی انقدمیگی میخندی میخوام یکم جدی باشم

اتفاقا منم شوهرم بهم گفت که خیلی سبکی 💔 زن آنقدر نمی‌خنده..

من اهل جوک و خنده بودم ولی خوب دیگه گذاشتم کنار ،تو مهمونی همش در حال اشاره زدن به من که یه وقت نخندم بلند