2777
2789

سلام دوستان.

بنده نامزدم خیلی مادرشو دوست داره و در آغوش میگیره مثل بغل های عاشقانه دخترپسرا همونقدرعمیق بعد کسی هست شوهرش یا نامزدش اینجوری باشه؟

اصلا این نشونه ی اختلال هست یا چی؟من میترسم در آینده برام مشکل سازشه.(یه مشکل دیگه هم هست بیاید وسط پیاماتون خواهم گفت😔😔)

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تک فرزند یا تک پسر ؟ خودم عاشق پسرهامم ولی یک روز ازدواج کنن حتما همچین رفتاری برام چندش آور میشه 😁

به طور مبهمی آرزوی زمین لرزه یا صاعقه آسمانی داشتم تا بتوانم در دنیای آرام و روشنی به دنیا بیایم 
والا همسر من خواهراشو از لب میبوسید،من رسماً شاخ درآوردم،تذکر دادم،رفتارشو ترک کرد

وای نه.عوق

ولی من هروقت بریدم وخسته شدم وفکرکردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم،همین ی جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند.....

گاهی هم میگه ببخشیدا روم نمیشه بگم😔😔ببخشید میگه بنابرعادت بچگی س ی ن ه های مادرمو میخورم بنا ب عادت از بچگی برام مونده.

ومیگه حسمم یه حس عاشقانه یه عشق بدون هوس هستش.

در ضمن ایشونو میشناسم و بشدت بهش اطمینان دارم ولی این حرفا یکم منوترسوندوبشک انداخت میگم‌نکنه مشکل روحی روانی ای چیزی باشه بعدا برام دردسربشه.توروخدا کمکم کنید به هرمشاوری زنگ زدم جواب نداد.شماازتجربیاتتون بگیدلطفا🙏🙏🙏

هر پسری اولین زتی که در زندگیش هست مادرشه.وکم کم که بزرگ میشن بخاطر حجب وحیا از مادر دورتر میشن.بتظرم بغل کردن ودوست داشتن مادر اشکالی نداره.ولی اگه این بغل کردن همراه با  حس تمایلات جنسی باشه خب بد هستش.

همه همینن مادرشه خب عادیه😐

واقعا یعنی انقدر عمیق همو بغل میکنن؟

و میبوسن عاشقانه؟

اخه من توخانواده چشموگوش بسته بزرگ شدم این چیزا ندیدم و نشنیدم تابحال عجیبه برام.

گاهی هم میگه ببخشیدا روم نمیشه بگم😔😔ببخشید میگه بنابرعادت بچگی س ی ن ه های مادرمو میخورم بنا ب عاد ...

وا باید باهاش صحبت کنی بنا ب عادت ممکنه خیلی کارا آدم کنه ک نباید انجام بشه

ولی من هروقت بریدم وخسته شدم وفکرکردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم،همین ی جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند.....

یکی رو می‌شناختم تا یکی دو سال قبل ازدواج بغل مادرش می‌خوابید  خودم جداشون کردم  ی روز ازش پرسیدم ازدواج کنی بازم بغل مادرت میخوابی گفت آره زنم ی طرف بخوابه مادرم ی طرف دیگه    منم بهش گفتم مراقب باش نصف شب تو تاریکی یادت نره سمت راستی مادرت بود یا زنت   اون آخرین باری بود که بغل مادرش خوابید  زندگیشون خوبه  تاثیر منفی روی زندگیش نداشته