2777
2789
عنوان

کمک بیاید لطفا یه یچیزعجیب میخوام بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 226 بازدید | 49 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

گاهی هم میگه ببخشیدا روم نمیشه بگم😔😔ببخشید میگه بنابرعادت بچگی س ی ن ه های مادرمو میخورم بنا ب عاد ...

شک نکن سریالهای ترکی با شنیدن رابطه مادر فرزندی این مدلی  چند روز عزای عمومی اعلام میکنن 🤦

به طور مبهمی آرزوی زمین لرزه یا صاعقه آسمانی داشتم تا بتوانم در دنیای آرام و روشنی به دنیا بیایم 
وای نه.عوق

خیلیم واسش عادی بود،آخه بعضی چیزا واقعاً مربوط به روابط با همسره،اونوقت مادراشون،ادعاشون قد هفت تا آسمونه،خواهشاً این مسائل و حدودشو به بچه هاتون یاد بدین،صرف زاییدن مادر نمیشین

خیلیم واسش عادی بود،آخه بعضی چیزا واقعاً مربوط به روابط با همسره،اونوقت مادراشون،ادعاشون قد هفت تا آ ...

واقن از لب بوسیدن خیلی غیر عادیه ما با داداشم حتی روبوسی هم نمیکنیم

ولی من هروقت بریدم وخسته شدم وفکرکردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم،همین ی جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند.....
گاهی هم میگه ببخشیدا روم نمیشه بگم😔😔ببخشید میگه بنابرعادت بچگی س ی ن ه های مادرمو میخورم بنا ب عاد ...

نه تنها مشکل روحی روانی بلکه این یه مشکل جنسیه

ساده ازش نگذر

اطمینان هم که عزیزم ببخشید ببخشید ببخشید اون کاری که گفتی با مادرش میکنه مگه نمیتونه با تو بکنه؟ مادرش چرا؟

این قطعا به جاهایی کشیده میشه که خودت شاخ در میاری

کاربری مال ۲ نفره🦥

مجبوری باهاش بمونی؟؟   من خودم ی مادرم  حس بدی به مادرش دارم   هر زنی این اجازه رو نمیده    دیدم مادربزرگ از نوه خودش لذت برده  من بودم قیدشو میزدم    این رابطه مادر فرزندی نیست مادر حرمت داره  چرا باید سینه مادرو پسر نوجوان ببینه چه برسه به اینکه ی مرد جوان بخوره؟؟؟؟؟