2777
2789
عنوان

کمک بیاید لطفا یه یچیزعجیب میخوام بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 226 بازدید | 49 پست
یکی رو می‌شناختم تا یکی دو سال قبل ازدواج بغل مادرش می‌خوابید خودم جداشون کردم ی روز ازش پرسیدم از ...

من از این کارا چندشم میشه چون تابحال ندیدم و فرهنگمون خیلی متفاوته حتی توخونه تابحال سرلخت و بالبلس راحت نبودم همیشه بلوزشلواربلندباشال🥲

تک پسر نیس ولی بچه اخره.پسراتون همین رفتارو دارن؟

از بعد بلوغ تو بغل و بوسیدنشون بشدت مراعات میکنم 😐 تعجب میکنم یک عده میگن عادی ! یا پسر‌ندارن یا شوهر 

به طور مبهمی آرزوی زمین لرزه یا صاعقه آسمانی داشتم تا بتوانم در دنیای آرام و روشنی به دنیا بیایم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من از این کارا چندشم میشه چون تابحال ندیدم و فرهنگمون خیلی متفاوته حتی توخونه تابحال سرلخت و بالبلس ...

به خودت رحم کن قید این بیمار جنسی و مادر هرزشو بزن    من دو تا پسر دارم  پسرامو میبوسم بغل میکنم اما مادر پسر باید حدود و فاصله رعایت کنن   این کار فقط ی رفتار جنسیه  شک نکن 

شک نکن سریالهای ترکی با شنیدن رابطه مادر فرزندی این مدلی چند روز عزای عمومی اعلام میکنن 🤦

خودشون میگن حسی ندارم و کاملا حس عاشقانه اس میگه یه حس ناب عاشقانه و اینم از رو عادته.

من میترسم وابستگی بیمارگونه ای باشه که باعث این شده یاتوکودکی مشکلی پیش اومده که این وابستگیه فیزیکی شده نمیدونم والا خودمم موندم😔😔😔

گاهی هم میگه ببخشیدا روم نمیشه بگم😔😔ببخشید میگه بنابرعادت بچگی س ی ن ه های مادرمو میخورم بنا ب عاد ...

این دیگه بده یعنی چی س..نه مامانمو میخورم😐..مادرش چقدر بی عقله ک میزاره همچین کاری کنه..حالم بهم خورد

بیا ناشناس حرفاتو بزن  https://harfeto.timefriend.net/17248577849998   از چشمان کوچک فیل فهمیدم آنکه غنی تر است محتاج تر است
نه تنها مشکل روحی روانی بلکه این یه مشکل جنسیهساده ازش نگذراطمینان هم که عزیزم ببخشید ببخشید ببخشید ...

خب میگه مادرمم دوست دارم☹️😑.

هییی بابا.

ممنونم عزیزم ازنظرت پس حسابی میرم دنبال این قضییه😔🌹

خودشون میگن حسی ندارم و کاملا حس عاشقانه اس میگه یه حس ناب عاشقانه و اینم از رو عادته.من میترسم وابس ...

عقل من در همین حد جواب میده که همچین رابطه ای رو سالم نبینم و تا به حالت عادی برنگشته خودمو اسیر همچین ازدواجی نکنم به شما هم توصیه میکنم از مشاور کمک بگیرید حتی اگه یکسال نوبت گرفتن طول بکشه ! بحث یک عمر زندگی با چهار تا پیام موافق و مخالف نتیجه نمیگیرید

به طور مبهمی آرزوی زمین لرزه یا صاعقه آسمانی داشتم تا بتوانم در دنیای آرام و روشنی به دنیا بیایم 
مجبوری باهاش بمونی؟؟ من خودم ی مادرم حس بدی به مادرش دارم هر زنی این اجازه رو نمیده دیدم ماد ...

نه مجبور نیستم و بشدت سرد شدم بااین حرفش و دلم شکسته و جاخوردم.ولی هرجور حساب میکنم یه جای کار ملینگه مگه میشه انقد بد باشن که باهم رابطه برقرارکنن.اخه میشناسم شریف و باابرو و مذهبی هستن😑

از بعد بلوغ تو بغل و بوسیدنشون بشدت مراعات میکنم 😐 تعجب میکنم یک عده میگن عادی ! یا پسر‌ندارن یا شو ...

ایول شما کارتون درسته.شادوسلامت باشید.ممنونم ازنطرتون🌹

به خودت رحم کن قید این بیمار جنسی و مادر هرزشو بزن من دو تا پسر دارم پسرامو میبوسم بغل میکنم اما ...

آخه هرجور حساب میکنم غیرممکنه نمیتونم باورکنم😑😑😑شیطونه میگه برو به پدره بگو و همشون بنداز بجون هم ولی بازازابروی خودم میترسم.خاک تو سرم شد این تحفه رو خودم پیداکردم بخاطرش تورو خانوادمم وایستادم.💔

این دیگه بده یعنی چی س..نه مامانمو میخورم😐..مادرش چقدر بی عقله ک میزاره همچین کاری کنه..حالم بهم خو ...

بخدا من شنیدم سرم سوت کشید.فکرکردم شوخیه تا ک قسم خورد حقیقته.کلا حالم بدشد.هزارویک فکر اومد تو سرم صد ک بهشون اعتماددارم بازم میگم آدمیه دیگ شاید شیطون گول بزنه.اره واقعا برای مادرش متاسفم😔 بااین کارش زندگی پسرش خراب کرد حالا منک اززندگیش میرم ولی بیچارع اون دختربعدی.