2777
2789
عنوان

بزرگ بودن دختر نسبت به پسر

| مشاهده متن کامل بحث + 767 بازدید | 76 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

والا می‌گفت تمااام خرج های عروسی و عقد و نامزدی و جهیزیه رو دختر باید بده مرد هم بهش وفادار میمونه و ...

😂دیکه از پرنسعلی ها همین انتظار میره.. 

زندگیم یهو عوض شد، خیلی یهو.  

پرنسسعلی تو اون تاپیک که داشتی میگفتی خرج عقد و عروسی و جهیزیه رو خانواده دختر باید بدن و مرد فقط با ...

بانو جان این پرنس و غیره رو لطفا پیشوند اسامی دیگه بذارید نه اسم با ارزشی مثل علی. 

میدونم شوخیه کاملا، اما شوخی قشنگی نیست🌷

دوستانی که‌‌ میخوابد نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀
نه بابا دختر هر چه سنش بالاتر باشه جذاب تره من خودم دوست دارم کیس مورد علاقم حداقل ده سالی بزرگتر با ...

مگه مادر میخوای؟

مرد باید تو ازدواج حمایت گر باشه تیگه گاه باشه

بقیه باید بهش تیکه کنن

نمیتونی ازدواج نکن 

والا می‌گفت تمااام خرج های عروسی و عقد و نامزدی و جهیزیه رو دختر باید بده مرد هم بهش وفادار میمونه و ...

😂😂😂یکی نیست بگه ما چرا بابد وفا داری این زشتالو های پشمالو رو بخوایم😂😂😂

انقد دوس دارم سر سفره با غذا بازی کنم بعد ازم بپرسن چی شده؟بگم هیچی و برم تو اتاقم ولی نمیشه لامصب همیشه گشنمه  کاربری دست دونفره:)
ما ک خیلی راضییماصن ب چشم نمیاد این اختلاف سن

تک و‌توک این اتفاق میفته مگر اون مرد دیگه چقد پخته تر باشه از سنش . ما هم داریم اختلاف هشت سال ولی اون اقا واقعا از سن خودش ۱۵ سال جلوتره 

معمولا مردا از سن خودشون خام ترن و زنا بیشتر از سن خودشون میفهمن 

😂😂😂یکی نیست بگه ما چرا بابد وفا داری این زشتالو های پشمالو رو بخوایم😂😂😂

والا وفاداری وظیفه هر انسانه کامل و سالمیه.

اونوقت نر ها فکر میکنن وفاداری یه لطفه!

آدما شبیه حرفاشون نیستن، از جدی گرفتنشون بپرهیزید.👌🏼💙

تک و‌توک این اتفاق میفته مگر اون مرد دیگه چقد پخته تر باشه از سنش . ما هم داریم اختلاف هشت سال ولی ا ...

واسه من اوکیه خدایی

نمیدونم این ادم چجوریه ولی حتی بحث ساده م نمیذاره پیش بیاد

فهم و شعورش تا خداس

تورو سننه؟

چربطی داره مهم دله

اتفاقا دل میشه اولیت چندم 

مدیریت و توانمدی جنم اینا میشه اولویت اول

اینا رو نداشته باشی بعدا همون دلم خراب میکنی و به بن بست میخوری چند تا بچه رو هم ویلون بدبخت میکنید