2777
2789

حالا چرا به جای یخچال ۱۰۰ ملیون تومنی یک یخچال ۳۰ تومنی یا یکم حالا بیشتر بگیریم ؟ یا چرا اصلا باید همشون یک برند باشه ؟ شاید یک برند فقط یخچالش خوب باشه یا یک برند دیگ فقط جاروبرقیش خوب باشه 

به نظرم زندگی ارزش این رورنداره  ک آدم بخواد خودشو اذیت کنه ک به بقیه نشون بده یا خودشو الکی حرص بده برای همچین چیزای بی ارزشی 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هرکسی داره میگیره هرکسی نداره کمتر میگیره یه چیز بدیهی هست . لطفا به زندگی بقیه کاری نداشته باشید. 

من یخچال خریدم ۱۲۰ میلیون داشتم دلم خواست خریدم ... روزی نیست تو فامیل کسی با تیکه نگه مکه یخچال فلان قیمتی کار نمیکنه که صد میلیونی گرفتن 

حهازمه پولشو داشتیم خریدیم چرا اینقدر زور میاد به بعضی از اقوام نمیدونم

اگر کمکی کردم بهتون در هر زمینه نیازی به تشکر نیست فقط دعا کنید برای عاقبت بخیری من 🥰✨

خو وقتی پدرش پولداره میخره دیگه

بعضیا دارن نوش جچنشون ولی بعضیا ندارن ولی از ترس خانواده دختر یا پسر ک نشون بدن بهشون این کارو میکنم بعد دیگ پولی هم نمی‌مونه ک چیزای ضروری تر دیگ رو بخرن

هرکسی داره میگیره هرکسی نداره کمتر میگیره یه چیز بدیهی هست . لطفا به زندگی بقیه کاری نداشته باشید. م ...

عزیزم من با شما نبودم شما داشتی دوست هم داشتی نوش جونت ایشالله همیشه براتون کار کنه 

ولی بعضیا ندارن و می‌دونن ک شوهر یا زنش ندارع روش فشار میاره ک باید اینجوری باشه فلان باشه

خو وقتی پدرش پولداره میخره دیگه

نه  بابا  به  پولداری  نیست  پسره  خودش  اسنپیه   گوزم  نداره  گفته ساید  دوست  دارم  ساید  خریده  🤐🤐

فقط 11 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم
عزیزم من با شما نبودم شما داشتی دوست هم داشتی نوش جونت ایشالله همیشه براتون کار کنه ولی بعضیا ندارن ...

نگفتم با منی عزیزم ... یاد حرف اقوام افتادم جوش آوردم 

اگر کمکی کردم بهتون در هر زمینه نیازی به تشکر نیست فقط دعا کنید برای عاقبت بخیری من 🥰✨

عزیزم من با شما نبودم شما داشتی دوست هم داشتی نوش جونت ایشالله همیشه براتون کار کنه ولی بعضیا ندارن ...

منم  دیدم  اینطوری 🤐🤐 طرف  خودش  هیچی  نداره  ۹۰ تا صد  داده  یخچال  فکر  کن  خونه  و ماشین  اسنپشم  باباش  داده

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم
هرکسی داره میگیره هرکسی نداره کمتر میگیره یه چیز بدیهی هست . لطفا به زندگی بقیه کاری نداشته باشید. م ...

کسی  که  یخچال  خوب  میخواد  منظورم  پسره  باید  پول  خونه  خوب هم  داشته  باشه  

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کسی که یخچال خوب میخواد منظورم پسره باید پول خونه خوب هم داشته باشه

همسرم نخواسته عزیزم ما دوتایی خودمون یخچال رو انتخاب کردیم همسرم خریده یخچال رو... ولی اقوام چشم مارو در آوردن