2777
2789
عنوان

کسی میدونه فریلسنری یعنی چی

67 بازدید | 20 پست

یکی گفت تو این سایت ویندوز ، برنامه گوشی اینا کینویسم پروژه میگیرم و پول خوبی میگیرم...

تازه رشته انسانی هم بود این نبود بگم مهندسی خونده چیزی حالیشه

راست گفته بنظرتون؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چه ربطی به رشته داره😐فریلنسری پروژه هست میری برمیداری انجام میدی و پولشو میگیری ادیت ، تدوین ،تایپ ...

خب اخه راحته یادگرفتنش؟

اون گفت یه دوره انلاین خریدم یادگرفتم و تا ماهی ۳۰ درامد دارم روزی ۲ ، ۳ ساعت بیشتر کار نمی کنم

کار در خانه حالا هر کاری کار پروژه ای مثلا من معماری و طراحی داخلی بلدم پروژه می گیرم تو خونه انجام ...

اخه این گفت دوره انلاین خریدم و یاد گرفتم و خودم تو خونه کار میکنم و تا ماهی ۳۰ تومن با روزی ۲ ، ۳ ساعت کار درمیارم...

اینجوریه؟

ادیت زدن سخته؟

نه خب😅😅😅

خب چجور زیاد جا نیفتاده؟!

مثلا میشناسم کسایی که میرن واسه ماهی ۱۲ کمک باریستا تو کافه میشن ، خب چرا این کارا انجام نمیدن؟؟؟!

هرچن والا من خودمم خبر نداشتم از دیروز همچین چیزی شنیدم...

البته اون شخص گفت برنامه مینویسم

نه ولی توی دوستام زیاد دیدم که فریلنسر هستن و برنامه نویسی میکنن

یعنی یاد گرفتنش راحته؟؟

اخه اون شخص گفت دوره انلاین خریدم یاد گرفتم و الان برنامه مینویسم و ماهی ۳۰ درامد دارم...

برام جالبه چجور جا نیفتاده زیاد بین مردم...

اخه این گفت دوره انلاین خریدم و یاد گرفتم و خودم تو خونه کار میکنم و تا ماهی ۳۰ تومن با روزی ۲ ، ۳ س ...

نمیخواد برای دوره تبلیغ کنه؟

ببین وقتی چیزی زیادی راحته باید بهش شک کنی که یه جایی رو اشتباه داره میگه

مثلا دوره آنلاین گرفته درست. ولی باید ببینی که چقدر روش وقت گذاشته و تمرین کرده تا یاد گرفته

یا مثلا روزی دو سه ساعت و ماهی 30 تومن همزمان نیست. انگار مثلا یه روز دو ساعت کار کرده ولی به جاش سه روز صبح تا شب کار کرده که نمیگه

یا یعالمه تمرین کرده تا تجربه پیدا کرده و میتونه یه کار ارزشمند رو خیلی سریع انجام بده

یا زیاد کار نکرده و برای اینکه بتونه اون کار رو جمع کنه زمان بیشتری نیاز داره

خلاصه همه چی با هم نمیشه

یعنی یاد گرفتنش راحته؟؟اخه اون شخص گفت دوره انلاین خریدم یاد گرفتم و الان برنامه مینویسم و ماهی ۳۰ د ...

نه راحت نیست

من همسرم کارش برنامه نویسیه 

اتفاقا همسرم هم تحصیلات دانشگاهیش متفاوت هست از کارش و بصورت خودخوان یادگرفته برنامه نویسی رو 

اگر راحت بود که همه انجامش میدادن

https://harfeto.timefriend.net/17332544610834

اخه این گفت دوره انلاین خریدم و یاد گرفتم و خودم تو خونه کار میکنم و تا ماهی ۳۰ تومن با روزی ۲ ، ۳ س ...

بله میشه اینجوری بود . 

ولی اول علاقه اس بعد  اموزش درست دیدن .

نسبت به کارت سیستم قوی داشتن

برنامه نویسی انجام میده ؟؟؟

برنامه نویسی اگه خوب بلد باشی بله پول خوب میدن ؟؟ 

و این در نظر بگیر باید تو هر کاری تلاش و پشتکار و اموزش درست ببینی . 

اموزش ببینی تلاش نکنی فایده نداره 

تلاش کنی اموزش نبینی باز فایده نداره 

نمیخواد برای دوره تبلیغ کنه؟ببین وقتی چیزی زیادی راحته باید بهش شک کنی که یه جایی رو اشتباه داره میگ ...

خودش دوره نداره ، فقط گفت توام اگه میخای شروع کن کار خوبیه ارزشش رو داره