2777
2789
عنوان

ترشح قهوه ای کم رنگ دارن

61 بازدید | 14 پست

سلام خانومای عزیز ممنون میشم مثل همیشه کمکم کنید

من بعد از سقط جنین رفتم دکتر یسری دارو داد که پریودیم منظم شه بعد از مصرفشون پری شدم و پری م کلا دوروز بود خونریزیم سیاه بود و بعد از حدود ۱۵ روز ازش گذشته دوروزی هست ترشحات قهوه ای کم رنگ دارم خیلی سردرگمم نمیدونم چرا میشه کمکم کنید؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تو نت لعنتی سرچ میکنی حرف از بارداری میزنه تو دلت خالی میشه😭

من یه بار اینطور شدم منم سقط کردم خیلی دلم گرفته

من اضطرابی ندارم برای ادامه زندگی چون من قوی هستم و همه تلاشم را می کنم تا به خواسته هام برسم .خدایا سپاسگزارم
من یه بار اینطور شدم منم سقط کردم خیلی دلم گرفته

من سقط دومم بود تو اون تاپینک هام هست خیلی روح و روانم درگیره استرس داشتم گفتم نکنه باردار باشم چون چند وقت دیگه باید یسری ازمایشات بدم

من سقط دومم بود تو اون تاپینک هام هست خیلی روح و روانم درگیره استرس داشتم گفتم نکنه باردار باشم چون ...

منم دوبار سقط کردم یکی بیست هفته یکی هست هفته داغونم داغون داغون

من اضطرابی ندارم برای ادامه زندگی چون من قوی هستم و همه تلاشم را می کنم تا به خواسته هام برسم .خدایا سپاسگزارم
دیابت بارداری و یا فیبروم رحمی

اخی حالا تو میدونی مشکلت چی بوده ولی من چی هنوز ۲۰ سالمه اولی ناخواسته باردار شدم تو هشت هفته سقط شد دومی خودم اقدام کردم تو ۱۲ هفته قلبش تو شکمم وایساد😭 حالا دکترا میگن که نمیدونیم دلیلش چیه ولی چون پسر عمو دخترعموییم منو همسرم باید ازمایش ژننتیک بدیم شاید ی چیزی تو خونمون باشه که نزاره جنین رشد کنه

اخی حالا تو میدونی مشکلت چی بوده ولی من چی هنوز ۲۰ سالمه اولی ناخواسته باردار شدم تو هشت هفته سقط شد ...

آخی چقدر کم سنی عجله نکن درست میشه

آخی چقدر کم سنی عجله نکن درست میشه

هعیی اره دیگه توام خودتو ناراحت نکن حتما حکمتی توش بوده الان این مورد برام پیش اومد خیلی استرس گرفتم میترسم باردار باشم ناخاسته بدون اینکه دکتر برم و باز سقط بشه

هعیی اره دیگه توام خودتو ناراحت نکن حتما حکمتی توش بوده الان این مورد برام پیش اومد خیلی استرس گرفتم ...

نه عفونت داری قرص سفیکسیم چهارصد یه ورق بخر هر روز یه دونه بخور تا تموم بشه خوب میشی خودتو گرم نگه دار 

نه عفونت داری قرص سفیکسیم چهارصد یه ورق بخر هر روز یه دونه بخور تا تموم بشه خوب میشی خودتو گرم نگه د ...

کیست مویی عمل کردم همین قرصو هرروز دارم میخورم برای کیست مویی دیگه باخدا 

کیست مویی عمل کردم همین قرصو هرروز دارم میخورم برای کیست مویی دیگه باخدا

ادامه بده تا تموم بشه و زنجبیل دم کن بخور و شکمت رو سرما نده