2777
2789

اینجوری پررو تر نمیشه؟

خودم نمیخوام بخورم 

پتو بالشتشم میذارم بیرون اتاق 

در اتاقم میخوام قفل کنم

از دستش کلافه ام

امروز سونو داشتم قرار شد دیرتر بره سرکار ک اونجا باشه 

بعد اونجا ک نشسته بودیم خیلی توهم بود انگار و بی حوصله

نه شوقی نه ذوقی

منم ناراحت شدم و توپیدم بهش بعدش دگ باهم حرفمون شد

و کلا به بعدش عبوس تر شد

حالا هی خواستم عادی رفتار کنم ول نمیکرد ک دگ حوصله هیچی ندارم اعصابم خورده و اینا و بحث 

بهم میگه تو اخلاقت گنده

اخر منم خسته شدم گفتم پس من جدا میشم 

اونم گفت بشو 

☹️

هیچ درکی نداره خسته شدم از این رفتارش

منم بحثی پیش بیاد حتما شام می پزم خودمم غذا میخورم فقط سر سنگینم باهاش ،ببخشید ولی این کارایی که شما میگی به نظرم بچه بازیه 

خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یعنی چی اگرناراحتی ناراحتی .

باعث نمیشه جات را ازش جدا کنی .

مثل مردی که از دستش زنش ناراحته نفقه نمیخاد بده 

یا پول توجیبی 

این کارای اشتباه 

فتوشاپ رایگان طراحی کارت ویزیت طراح کارت پستال طراح کاتالوگ 
منم بحثی پیش بیاد حتما شام می پزم خودمم غذا میخورم فقط سر سنگینم باهاش ،ببخشید ولی این کارایی که شما ...

اخه ببین چطور برخورد کرده

تازه طلبکاره از من ک اخلاقت بده

یه مراعات بارداریمم نکرده

واقعا میخوام جدی باهاش رفتار کنم

یعنی چی اگرناراحتی ناراحتی .باعث نمیشه جات را ازش جدا کنی .مثل مردی که از دستش زنش ناراحته نفقه نمیخ ...

این‌دفعه خیلی ازش ناراحتم دلم پره

نباید مراعات میکرد وقتی باردارم

عزیزم بارداری و حساس شدی همسرتم رفتارش باهات بد بوده  اما قهر کردنت درست نیست به قول مادربزرگم خدا بیامرزه همیشه می‌گفت یکی از سفره قهر نکنین یکی از رختخواب از سفره تون قهر کنین برکت کم میشه و خودتونم گرسنه میمونین از رختخواب هم قهر کنین باید منتظر جایگزین باشین 

آقایون لطفاً درخواست دوستی ندهند 🙏

اره سونو ان تی م بود امروز

بارداری اینقدر سرچیزای الکی اعصاب خودتو خرد نکن من تمام مراحل بارداریم،به جز زایمان تنها بودم..وتجب نیس که حتما باشه..عصبی بودن رو جنینت اثرات بدی داره 

چه نکو طریق باشد که خدا رفیق باشد..
اخه ببین چطور برخورد کردهتازه طلبکاره از من ک اخلاقت بدهیه مراعات بارداریمم نکردهواقعا میخوام جدی با ...

می‌دونم ولی من هر بار کم محل و سر سنگین میشم باهاش دیوونه میشه خودش  

خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍