2777
2789
عنوان

مادرشوهرم خنچه عقدم لباس پیرزنی اورد واسم

| مشاهده متن کامل بحث + 626 بازدید | 45 پست
دخترای شاغل هرزه ان؟😳ببین حالا که شوهرت تفکرش این مدلهیه جای که محیط زنونه تر باشه بگو میخوا کار کن ...

پس قناد ها خیاطیا آرایشگاه ها که زن باید توشون باشه چی

این واقعا مرد ها واقعا احمقن

غصه نخور درست میشه.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خودشون میدونن اگە شاغل بشی با یە اردنگی میفرستیشون همونجایی کە ازش اومدن😏واسە همین مخالف کار کردنتن

دوستای قشنگم کاربری از تاریخ ۲۱شهریور دست دو نفرە،لطفا اگە تاپیکا تناقض داشت،فکر نکنید دروغی در کارە🍀قلب منین❤️

اصلا چرا ازدواج کردی مجرد بودی کار میکردی بهتر بود هر چند خودمم این اشتباه کردم با شوهر بی پول و بداخلاق عمرم تموم شد خیلی پشیمونم میگم چقدر احمق بودم شوهر میخواستم چیکار 

دخترای شاغل هرزه ان؟😳ببین حالا که شوهرت تفکرش این مدلهیه جای که محیط زنونه تر باشه بگو میخوا کار کن ...

مردونه که اصلا نمیزاره برم نمیگمم بهش منم خیاطی و تولیدی لباس زنونه و ارایشگاه گفتم میگه نه هرزه ای من تورو گرفتم کارهای مادرمو بکنی من انتخاب مادرشوهرم بودم ولی خودش منو پسند کرد 

اصلا چرا ازدواج کردی مجرد بودی کار میکردی بهتر بود هر چند خودمم این اشتباه کردم با شوهر بی پول و بدا ...

دقیقا من شرایط خونوادگی بدی داشتم مجبور به ازدواج با کیس مناسب بودم نامناسب دراومد

چرا این خانواده داغون و گدا رو قبول کردی ؟ من چاره ای واست ندارم جز طلاق یا همون سرکار رفتن بی هیچ چ ...

گفتم پول ندارن اخلاق دارن دوستم دارن دیدم وعههه مثل اینا هیجا نیستن از افعی بدترن 

کسی پشتم نیست همه منو محکوم میکنن چون اونا حرف قران و پیامبر میارن وسط کسی حرف منو نمیخونه

وااا دادگاه وقاضی با منطق پیش می‌ره اینا اینجورین درست نمیشن بخدا 

وااا دادگاه وقاضی با منطق پیش می‌ره اینا اینجورین درست نمیشن بخدا

نه فایده ای نداره تا دادگاه پیش رفتم گفت نمیخام زنم بره بیرون قاضی ام گفت تا شوهر اجازه نده زن نباید بره بیرون 

نه فایده ای نداره تا دادگاه پیش رفتم گفت نمیخام زنم بره بیرون قاضی ام گفت تا شوهر اجازه نده زن نباید ...

اره اینم هست ولی خو تو‌دلیلت نباید فقط بیرون رفتن باشه باید میگفتی خرجی نمیده کاری باهات کرده کوتاهی کردن در مورد چیزهای دیگه میگفتب