لباسه خیلی خیلی قدیمیه و اصلا به فرم بدنم نمیخوره مخصوص سن ۵۰ و ایناست خرید عقد نبردنم خودشون واسم خریدن و گفتن خرید عروسیم نمیریم اینا واسه خرید عروسیتم هست خلاصه چیزی نگفتم تو یکی از عروسی ها فامیل خودشون شوهرم برام لباس نخرید چون مادرشوهرم نگذاشت و گفت همین لباس که اوردیم بپوش مجبوری پوشیدم از خاله های شوهر بگیر برو همه مسخرم کردن و گفتن این چه لباسیه پوشیدی منم چیزی نگفتم بعدن لباسو دادم به شوهرم پس برد خونشون الان چند ماه میگزره شنیدم واسه تولدم میخاد همونو بهم کادو بده واقعا حرصم گرفته منم گفتم پس خنچه و خرید برای داماد نمیریم هی منتم سرم میزارن این هیچی حالا هنوز عقدم شوهرم ماهی ۱۲ تومن حقوقشه چون سقط وام و اینا میده من ازش پول نمیخاستم پول یارانمم چیزی نمیشه برام خونوادمم ندارم که ازشون پول بخام بهزیستی ام رفتم چون شوهرم حقوق میگیره قبولم نکردن از طرفی مادرشوهرم و شوهرم نمیزارن اصلا برم سرکار سر کار رفتنمم دعوا شدیدی کردیم ولی فایده ای نداشت طلاقمم نمیتونم بگیرم دلم میخاد دستم تو جیب خودمم باشه شوهرمم که تازگی اصلا بهم پول نمیده میگه ندارم ولی خرج خونوادش میکنه منم چون خونوادش خیلی فقیر هستن و پدرشوهرم معتاده بخاطر اینکه خجالت نکشن جلوم چیزی نمیگم و به روشون نیوردم ولی اونا هی منو سرزنش میکنن واسه هرکاری میگن چون تو دختری به خاطر اینکه میخام برم سرکار شوهرم میگه هرزه ای خیلی دارم حرص میخورم
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
یعنی چی چون قسط داره پول نمیخوام نمیگیرم؟ از ۱۲ تومن چقدر براش میمونه؟ حداقل نصفشو باید بده بهت الان پول نگیری دگ تو عمرت رنگ پولو نمیبینی اینجوری فکر کن اون قسط برای خونه یا ماشین هرچی هست مال خودشه پس زن گرفته چه فرقی داره؟ چرا باید یه مرد ازدواج کنه و از زن تامین بشه ولی هیچ مسئولیتی در قبال زن نداشته باشه؟
⭐️اگه حاجتی داری که بهش نمیرسی برو گلزار شهدا و به نیابت از شهدا نذر بردار⭐️هروقت ناامید شدی این ذکر رو بگو:سبحان الله⭐️نزار هیچ چیز تو رو از نماز خوندن ناامیدت کنه نه اطرافیانت نه گناهات حتی شده نماز مستحبی دو رکعتی نشسته بخون و تو قنوت با خدا فارسی حرف بزن خیلی خوبه⭐️در طول روز چند بار بگو خدایا کمکم کن⭐️چند شعر زیبا: در جوانی پاک بودن شیوهٔ پیغمبریست ؛ ور نه هر گبری به پیری میشود پرهیزکار / بنیآدم سرشت از خاک دارد ؛ اگر خاکی نباشد آدمی نیست / برگ درختان سبز در نظر هوشیار ؛ هر ورقش دفتری است معرفت کردگارمن از چند تا دارو نتیجه خیلی خوبی گرفتم و تا بتونم معرفیشون میکنم ؛ قطره پرسیکا برای پوسیدگی و درد دندون ؛ روغن بنفشه بر پایه زیتون از سایت mte24 برای سفیدی مو که البته بیماری نیست ولی مثل معجزه بود سیاه شدنش ؛ قرص ویتاگنوس برای درد پریود که تو همین سایت گفتن برای نازایی هم استفاده کردن ؛ قطره زعفران و قطره اسطوخودوس زردبند برای اعصاب ؛ قطره ایبروگل برای مشکلات گوارشی🌱 بجز روغن همشون رو داروخونه های مجازی داره emtehanejabr.blogfa.com
یارنه خودمو با یارانه خودش بشه ۵۰۰ تومن روهم دیگه گفت بهش میدم و ندارم و فلان داداگاهم تایید کرد مادرشوهرمم همش از ایه و قران و امام و اینا میگفت طرزفکرشون خیلی قدیمیه
والله از اخلاق گندش هرچی میدونستم باهم بد کرده گفتم اونم لباس نخرید واسم توعقد تا اینکه تو مسایل خانوادگی مون دخالت میکنه میخواست منکر بشه من بیشتر باحرفام محکومش میکردم
گفتم پول ندارن اخلاق دارن دوستم دارن دیدم وعههه مثل اینا هیجا نیستن از افعی بدترن
به هر حال یه چیزی را رک بگم بهت .تو خودت مسئول جمع و جور کردن زندگی خودتی .چند سال بعد که رنجور و پژمرده و خسته شدی اگر به خانواده خودت یا همسرت بگی شماها باعثش شدید هیچکدوم زیر بار نمیرن. میگن میخواستی حرف ما رو قبول نکنی .برای همین خودت را مثل طعمه و شکاری نبین که چند تا شکارچی گوشه دیوار گیرش انداختن و هیچ عزم و اراده ای نداره و قربانی شده .