2777
2789

هروز داریم می زنیم تو سرو کله هم هیچی سرجاش 

نیس

تا حرف واقعیتی میزنم نفرین میکنن

پر از انرژی منفی

کسی با هم حرف نمیزنه

وقتی حرف حقی میزنم میگن تو پیرزنی

یا محل نمیدن

یعنی تو خلوت با خودشون هم پیش وجدانشون هم ی درصد نمیگن راس میگه

همش ترس اینو دارم یکیمون از بین میره و دیگه فرصت کنارهم بودن نداریم

من مامانم رو خیلی دوس دارم اما اونقدر حرمتا از بین رفتههمش قهریم

مجردم 

همشون فکر میکنن من سر خودم

اما به هردری میزنم غم و غصه ها رو خشما رو نشون بدم

حرفامون رو بزنیم 

اما انگار شده کینه و کهنه شده

مثلا بابام رو اصلا دوس ندارم

پر از خشم

داداشام رو سردم نسبت بهشون چون رفتارایی میکنن که خجالت میکشم 

اما مامانم نه خیییلی دوسش دارم اما چه کنم که اصلا حرفای همو نمیفهمیم

کاربری سال ۹۷   کاربری دست دونفر هس🌺

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هر مشکلی راه حلی داره البته شاید طولانی مثلاً در مورد موضوع هایی که اختلاف دارین صحبت نکنید یا اگه شروع اختلاف شد رها کنین و ادامه ندین.واسشون هدیه بخرین و ازشون تعریف کنین.با دعوا و قهر هیچ مشکلی حل نمیشه 

هر مشکلی راه حلی داره البته شاید طولانی مثلاً در مورد موضوع هایی که اختلاف دارین صحبت نکنید یا اگه ش ...

اونا هم باید بخوان

اما انگار راضین

عادت کردن به اه کشیدن و نفرین و قهر

باز خداروشکر ک مامانت دو رنگ نیس مامان من هر روز زنگ میزنه ب من طوریکه روزی دو ساعت اما وقتی خواهرم می‌ره خونه مامانم اصن ب من زنگ نمیزنه منم ک میزنم ی جورایی سرد جواب میده باز تا اون می‌ره زنگ میزنه مهربون میشه هیچ وقت دلیل اینکاراشو نفهمیدم 

باز خداروشکر ک مامانت دو رنگ نیس مامان من هر روز زنگ میزنه ب من طوریکه روزی دو ساعت اما وقتی خواهرم ...

دلم میخواد لحظه ب

لحظه رو کنارش باشم 

بهش محبت کنم

اما هم خودش هم کاراش مانع میشه

[QUOTE=362941275]دلم میخواد لحظه ب لحظه رو کنارش باشم  بهش محبت کنم اما هم خودش هم کاراش مانع میشه[/QUOTمن ک چندین ساله تو غربتم عادت کردم بعضی وقتا این رفتاراشو میبینم میگم با خودم وقتای دیگم زنگ نزنه والا راحترم حوصله دو رنگی ندارم چون خودم همه کار براش کردم