2777
2789
عنوان

یعنی یه مسلمون نی به منی که تازه چادری شدم کمک کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 522 بازدید | 43 پست
چجوری بهش بگمالان زنگ‌زده قهر کردهمنم گفتم‌جهنم حال تدارم وایسم التماس تورو کنم هرجور دلت میخواد رفت ...

عقدین؟اگه عقد نیستین که خیلی مهم نیست ولی اگه عقدین باید عاقلانه تر برخورد کنی که اول کاری به هم دید بد پیدا نکنین

من فهمیده‌ام که وقتی دهانت را می‌بندی قدرتمندتر هستی .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چادر ماتم خیلی سنگینه ولی براقه سبکه

اها اره منم مات دارم خیلی خیلی سنگینه ولی زیباییش بیشتره

جاهای رسمی تر حالا میتونی مات استفاده کنی برای بازاری خریدی..میتونی براق استفاده کنی

عقدین؟اگه عقد نیستین که خیلی مهم نیست ولی اگه عقدین باید عاقلانه تر برخورد کنی که اول کاری به هم دید ...

عقد نیستیم اما قصدمون جدیه و چند ساله باهنیم

همیشه فکر میکردم فقیرم تا اینکه با فرایدی دیدم حتی تو تخفیف ۸۵ درصد هم توانایی خرید ندارم😂😂

ساق دست و شال روسری ست بپوش

اره این خیلی شیکه واقعن

( چون سایت پر تبلیغ دکتر شده تصمیم گرفتم پزشکای خوبی که میرم داخل امضام بگم : برای الژی و اسم دکتر سیما شکری بیمارستان پیامبر اکرم خوبه ، چشم پزشک : دکتر محسن رحمتی کامل )

اول اینکه بهت تبریک میگم بابت این تصمیم قشنگ و درستت .

قطعا خانم فاطمه زهرا نگاه ویژه ای به شما خواهند داشت پس ما رو از دعای خیرت بهرمند کند ، ممنون

هر چی دوست داری بپوش فقط حرمت چادر رو حفظ کن گلم همین.مثلا شلوار کوتاه و آرایش خاص و لاک واقعا با حرمت چادر سازگار نیست.

اینکه با شال مشکی سر کردن ایام عزای اهل بیت رو محترم میدونی خیلی هم عالیه 

جنس چادر اگر بتونی جنس ندا نانو اعلا گیر بیاری سبک و عالی هست یا اگر برات قیمت مهم نیست جنس اصلی پریسان ژاپن هم که حرف نداره

دلیل برای باحجاب بودن زیاده اما با افتخار حجابم رو برای امنیت روح و روان همجنس های خودم و به حکم انسانیت رعایت میکنم... تو کز محنت دیگران بی غمی نشاید که نامند نهند آدمی!ألم یعلم بأن الله یری... آیا فکر میکنید خدا نمیبیند؟؟؟ 

یه شومیزم بپوشی باز خوبه

بخاطر چادر معلوم نیست

من همسایه همیشه زیرش بلوز و شلوار تیره میپوشید راحت

روسری هم اول یه مدل شیک دور سرش گره میزد بعد چادر

( چون سایت پر تبلیغ دکتر شده تصمیم گرفتم پزشکای خوبی که میرم داخل امضام بگم : برای الژی و اسم دکتر سیما شکری بیمارستان پیامبر اکرم خوبه ، چشم پزشک : دکتر محسن رحمتی کامل )
عقد نیستیم اما قصدمون جدیه و چند ساله باهنیم

اوه پس همین روالو ادامه بده اگه دوستت داشته باشه و رابطش براش مهم باشه خودش میاد منت کشی چون اگه خودت دوباره پا پیش بزاری همیشه همین وضع باقی میمونه ، خیلی حساس نشو و سعی نکن به زور چیزی رو بهش القا کنی فقط بگو خوشم نمیاد و قشنگ کامل و مفصل براش توضیح بده که چنین روشی توی یه رابطه اونم با این دوام مسخرست.

استارتر با اجازتون منم یه سوال بپرسم 

دوستانی که زیر روسری طلق میذارن چطور فیکسش میکنید؟؟

من یه بار گذاشتم این طلق هم حای سر من بود جز جلوی روسریم😁 ممنون

دلیل برای باحجاب بودن زیاده اما با افتخار حجابم رو برای امنیت روح و روان همجنس های خودم و به حکم انسانیت رعایت میکنم... تو کز محنت دیگران بی غمی نشاید که نامند نهند آدمی!ألم یعلم بأن الله یری... آیا فکر میکنید خدا نمیبیند؟؟؟ 
اوه پس همین روالو ادامه بده اگه دوستت داشته باشه و رابطش براش مهم باشه خودش میاد منت کشی چون اگه خود ...

الان زنگ زده میگه یادت باشه هبجی بهم‌نگفتی امروز منم بهت نمیگم

گفتم‌سخرانیت‌تموم شد قطع کنم

بعد میبینم‌پیام داده ک من‌میخوابم شبت بخیر منم جواب ندادم 

خیلی پروعع

میخام قهر کنم ک یاد بگیره درست رفتار کنه

همیشه فکر میکردم فقیرم تا اینکه با فرایدی دیدم حتی تو تخفیف ۸۵ درصد هم توانایی خرید ندارم😂😂

شما تو شهادتا و.. شال مشکی می پوشی

ترجیحاً بله 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍