2777
2789
عنوان

من بد بینم از نظر شما

91 بازدید | 2 پست

یکی از خاله هام دو تا دختر داره ک یکیش هم سن منه یکیش کوچیکتر 

دختر بزرگش ک هم سن منه ب شدت بدی حسادت داره خیلی بد یعنی فرصت پیدا کنه میخواد برینه ب من و بره 

هر کاری من میکردم از بچگی اونم همون کار و میکرد و میکنه 

مثلا پارسال فهمیده بود نقاشی میرم رفت نقاشی 

یا مثلا کلاس زبان میرفت قایمکی میرفت کسی نفهمه مبادا منم برم یا کلاس رانندگی رفته بود نمیگفت ک مثلا من نرم ی همچین طرز فکری داشت و داره ..

من اصلا دوسش ندارم و واقعا ازش متنفرم 😖

مادرش هم حسوده 

من دوس پسرم بعد چهار سال اومده خاستگاریم مامانم از همین خالم ظرف میوه خوری گرفت و فلان ،.یهو دیدم چن روز پیش مامانم ی پیراهن مجلسی مشکی خوشگل آورده گفتم چیه گفت ک خالت اینو میخواست بده ب کسی منم گفتم بده ب من میذم ب کسی ک نداره (الکی گفته بود بیاره ب من نشون بده اگ خواستمش برش دارم ) 

منم دیدم خوشگله ولی ترسیدم گفتم نکنه دعایی چیزی روش خونده باشه خیلیییی میترسم 

خوب کاری میکنی ک حواست هست. الان ادم ب خانواده ی خودش اعتماد نداره تا چ رسد خاله و عموودایی

فقط 5 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید.