2777
2789
عنوان

بلاگر های گدااااااااا

| مشاهده متن کامل بحث + 1868 بازدید | 147 پست
اره راست میگی من خودمم اونجا پیج دارم و واقعا ماه هاست دارم با خودم کلنجار میرم پیجو ببندم چون ویو پ ...

چقدر خوشبختی تازه راهشو پیدا کردن

نمونش همین دختر ۱۱ساله که به دروغ ازدواج کرده

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مگه کسب گفت از اینترنت محروم بسهگفتم باید نظارت بشهشما بالغی همه که نیستنچطوری میشه به بچه ۱۲ ساله گ ...

آمریکا یه تیک تاک و ف.یلتر میکنه ما از تلگرام یوتویوب اینستا و توییتر و تیک تاک  کلا هر اپی محرومیم واسه یکار کوچیک باید صدبار ف.لیتر شکن روشن  و خاموش کنیم اون نظارت روی بچه مسئولیت اجتماع نیس بازم میگم مسئولیت پدر مادره شما وقتی گوشی دست بچت میدی نباید بذاری به امون خدا هی چکش کنی اجازه نصب یسری برنامه ها ندی و..به قول خودت نظارت کنی

هرچه تبر زدی مرا زخم نشد جوانه شد🦋

آمریکا یه تیک تاک و ف.یلتر میکنه ما از تلگرام یوتویوب اینستا و توییتر و تیک تاک کلا هر اپی محرومیم ...

شما چون بچه نداری دغدغه ات نیست و فکر میکنی همه چی آسونه و به حرفه

من بگم پسرم هم سریع گوش کنه

من دائم بالاسری باشم

ولش کن

فامیل ما تو روستا بود اول وضعش افتضاح غذا نداشتن حتی نون خشک میخوردحالا ازدواج کرد رف تو شهر بلاگر ش ...

ماهم یکی از اینا داریم همه رو هم بلاک کرده که یه وقت اصل و نسبشو او ندیم😅🤦

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

اون بیچارههای که چیزی آموزش میدن اصلا پیجاشو بالا نمیاد ولی این بی هنرها همه اش دارن میشن یک میلیون و ۲ میلیون و همطور میرن بالا

و پول مفتو میکنن تو چش ملت بعد ۲۰ سال زندگی مشترک دوباره دارن عروسی میگیرن همه اشون 

اون بیچارههای که چیزی آموزش میدن اصلا پیجاشو بالا نمیاد ولی این بی هنرها همه اش دارن میشن یک میلیون ...

وآقا اینهمه زحمت تو لید محتوا آخرش هیچ

این نشون میده جامعه ما  از علم گریزانه و بیشتر دنبال فان و لذت زودگذر

شما باید خودت عرضه کنترل کردن بچه اتو داشتی باشی از ۷ سالگی واسه راحتیت گوشی دستش ندی کشور فقط از بچ ...

کی خاست از ۷سالگی بده اول بخون پیامو بعدن چاک دهنتو وا کن 

همون بچه های۱۷/۱۸سالع میبینن ک دچار تهاجم فرهنگی شدن 

کی خاست از ۷سالگی بده اول بخون پیامو بعدن چاک دهنتو وا کن همون بچه های۱۷/۱۸سالع میبینن ک دچار تهاجم ...

اصن هر سنی اون دیگه بسته به تربیت و مهارت شما بستگی داره که بچه جنبه شو داشته باشه یا نه 

من بالاتر هم گفتم کلی از فضای مجازی‌ چیزای بدرد بخور یاد گرفتم هرکسی خودش انتخاب میکنه کدوم ساید از امکانات رو استفاده کنه قرار نیس به خاطر یسریا ماهم بسوزیم 

هرچه تبر زدی مرا زخم نشد جوانه شد🦋