2777
2789
عنوان

بلاگر های گدااااااااا

| مشاهده متن کامل بحث + 1968 بازدید | 147 پست
یوتیوب مورد علاقه ی منو دارن به عین اینستا میکنن😣قبلا پادکستا بهتر بود موضوعا بهتر بود الان هر کی ...

اخ گفتی حیفففففف واقعا حیففففففففففف

الان گند داره برمیداره اونجارو

تا همین چند ماه پیش همش اموزشی بود الان شده ولاگ

( داستان بچه دار شدنم....

چطوری قبول کردم بچه دار بشم....

چطوری بله گفتم و......🫥)

بعد میگن بلاگرا احمقن😐😑احمق منم بخدا ک دارم مث چی درس میخونم ک تهش ماهی۱۰تومن بندازن جلوم یا حتی ن ...

دور از جونت اما متاسفانه حقیقت همینه

هرکیو دیدم پیجش رفت بالا و مثلا بلاگر شد 

زندگیش از این رو به اون رو شد

حالا منو شوهرم دوتا ادم تحصیل کرده بزور داریم زندگی میچرخونیم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

جای ک ف....یلتر درست حسابی بزنن بچه هامون از این گداها الگو برداری نکننتازه میخان.....

شما باید خودت عرضه کنترل کردن بچه اتو داشتی باشی از ۷ سالگی واسه راحتیت گوشی دستش ندی کشور فقط از بچه ها تشکیل نشده پیر و جوونو و...داره😐

هرچه تبر زدی مرا زخم نشد جوانه شد🦋

بنظرم وقتی موقعیتش هست چرا استفاده نکنن

کی از ماهی یکی دو میلیارد بدش میاد

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️

چه ربطی دارهشما بچه هاتو کنترل کنمن و امثال من ک کارمون از اینستاگرامه باید تاوان بلاگرارو بدیم؟من خ ...

عزیزم از استرلینک چقدر میدونی که فکر میکنی اگه بیاد به دریای بیکران تکنولوژی وصلی ؟ :))

ما عشق را فقط با عشق تقسیم میکنیم 💔
بنظرم وقتی موقعیتش هست چرا استفاده نکننکی از ماهی یکی دو میلیارد بدش میاد

من

ترجیح میدم شخصیت و جایگاه اجتماعی داشته باشم و ماهی 20 میلیون

ولی مثل اینا نباشم

منترجیح میدم شخصیت و جایگاه اجتماعی داشته باشم و ماهی 20 میلیونولی مثل اینا نباشم

والا جایگاه اجتماعی هم دارن

همین بلاگرا رو تو خیابون ببینن دورشون جمع میشن

احترام میزارن و ابراز علاقه میکنن

قدرت پولو نمیشه دست کم گرفت

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️

شت ینی اگ روزی 1 استوری هم بذارن میشه 15تومن در ماه45

چندسال قبل که ماه عسل میزاشت یه پسره به اسم محمدامین اومده بود  که اونموقع تو اینستا کلیپای رقص میزاشت.. خودش داشت میگفت زندگی من بعد از معروف شدن تو اینستا از این رو به اون رو شده و کلی درآمد دارم. تازه اون خوبشون بود

این دلقکای الان که  باهمین مسخره بازیا کلی تبلیغات و این چیزا میگیرن

نامه ای به فرزندم:«مادرت روزایی رو زندگی کرد که قابل زیستن نبود،مگر فقط به خاطر وجود تو» 
در هر صورت بنظرم همین ک از ابرو و شخصیتشون میزنن بخاطر رفاه خیلیم خوبنالبتهههههههه نه همه شون بعضیا ...

به نظر شما درسته آدم بخاطر پول آبروشون ببره؟

قبلا پول میدادن آبرو می‌خریدند

الان آبرو میفروشن پول می‌خرن

اینا باید بچه تربیت کنن

میدونی آینده بچه هایی که پدر و مادر هیچی براشون مهم نیست چی میشه

هزار راه برای پول درآوردن که اینا نمیدونن

والا جایگاه اجتماعی هم دارنهمین بلاگرا رو تو خیابون ببینن دورشون جمع میشناحترام میزارن و ابراز علاقه ...

پس معنی جایگاه اجتماعی رو نمیدونید