2777
2789
عنوان

بلاگر های گدااااااااا

| مشاهده متن کامل بحث + 1968 بازدید | 147 پست
بنظرم وقتی موقعیتش هست چرا استفاده نکننکی از ماهی یکی دو میلیارد بدش میاد

چرا باید این موقعیت الکی  با دلقک بازی برای یه سری ها ایجاد بشه

اونوقت بنظرت دیگه کسی درس میخونه دیگه سر کار کسی میره

بره سر کار ۲۰ دربیاره اینا با دلقک بازی ۲۰۰

این درسته

مگه هر کسی میتونه مثل اینا شخصیتش بزار زیر پاش

همینا بگو دو دقیقه میدی بازی کنه فیلت روشن میکنه از گوگل پلی بازی دانلود کنه هزار تا صحنه میاد

اره عزیزم عوارضش خیلی بیشتره ....خود برنامه شریت چقدر چرت و پرت میفرسته رو صفحه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چندسال قبل که ماه عسل میزاشت یه پسره به اسم محمدامین اومده بود که اونموقع تو اینستا کلیپای رقص میزا ...

خیلی ناراحت کنندست 

آشنا نا متخصص مغز و اعصاب ماهی ۷۰ داره ۲۳ ساعته سر کاره

۲۰دسال کلشو پیوند انقدر درس خوند اونوقت اینا یک استودیوی ۷۰

این پول حلاله آیاااا

چرا باید این موقعیت الکی با دلقک بازی برای یه سری ها ایجاد بشهاونوقت بنظرت دیگه کسی درس میخونه دیگه ...

دیگه هر شغلی درآمد خودشو داره دیگه

خیلی از بلاگرا هم محتواشون مسخره نیست

ولی معروف شدن و پول پارو میکنن باشخصیتم هستن

اونا هم واسه کاری که میکنن زحمت میکشن

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️

تموم نمیشه متاسفانه روز به روز داره بدتر و زجر آورتر میشه

کاری که گفتمو اگه انجام بدیم میشه

اگه همه مثل شما فکر نکنن و انجام بدن تموم میشن

خودتم فهمیدی دارن زیاد و زیاد تر میشن درسته؟

یروزی که دورم نیس دورانشون تموم میشه ✌🏻

من بلاگرها رو دنبال نمیکنم چون همشون ی محتوا دارن میگن تجملاتی نیستیم ولی ازدم همشون دنبال تو چشم کردن خوشی ها وتجملاتن 

ولی بعصی وقتا دستور آشپزی خوبی میذارن

ولی ی خانم شمالی هست اشپزی میکنه تو دل طبیعت شمال خونشون وسط کلی دارودرخته و مرغ و گاو همه چی دارن 

مثلا اونروز میخواست مرغ ترش درست کنه رفت از درخت پرتقال خونشون ک روش بارون اومده بود پرتقال چید 

اصلا آدمو میبره تو ی عالم دیگ ولی اسمش یادم نیست

من بلاگرها رو دنبال نمیکنم چون همشون ی محتوا دارن میگن تجملاتی نیستیم ولی ازدم همشون دنبال تو چشم کر ...

خب اون بلاگر واقعیه یا اشرف سلطانی اینا دارن آموزش میدن اون وسط دو تا تبلیغ میزارن

اما بخوای با بی آبرویی و مسخره بازی و کلیپ های چرت پول دربیاری مسخرست

کاری که گفتمو اگه انجام بدیم میشهاگه همه مثل شما فکر نکنن و انجام بدن تموم میشنخودتم فهمیدی دارن زیا ...

خدا کنه

بیشتر ازهمه از این ناراحتم که دیگه رمقی واسه کسی نمیمونه کار درست و حلال و اصولی انجام بده وقتی مفت خوری اینارو میبینه

خدا کنهبیشتر ازهمه از این ناراحتم که دیگه رمقی واسه کسی نمیمونه کار درست و حلال و اصولی انجام بده وق ...

اره راست میگی 

من خودمم اونجا پیج دارم و واقعا ماه هاست دارم با خودم کلنجار میرم پیجو ببندم چون ویو پایینه و درمقابل زحمتایی ک میکشم بازخورد نمیگیرم 

اما چون میدونم به زودی تموم میشه این طوفان دارم خودمو نگه میدارم

نگو گوشی ندهباید کنترل روی فضای مجازی باشهدیروز آمار میگفت بیشتر طلاق ها بخاطر فضای مجازیهمن به کار ...

اولا که ما عقل و شعور داریم و آدم بالغی هستیم خودمون بابد خودمونو کنترل کنیم دوما من خودم خیلی محتواهای آموزنده و خوبی رو از همین فضای مجازی یاد گرفتم نصف خریدامو آنلاین انجام میدم تو تلگرام سریال میبینم پس ف‌یلتر کار درستی نیست و اینکه اون کشورا منظورت افغانستانه؟چون همه جا آزاده 

بچه هاتونم شماها باید کنترل کنین نه اینکه معتقد باشین بخاطر بچه هاتون همه از اینترنت محروم بشن

هرچه تبر زدی مرا زخم نشد جوانه شد🦋

خب شما چیکار داری ک کارشون درسته یا نه

مهمترین کار اینه اصلا دنبالشون نکنی نظر نزاری براشون

از این طریق میتونی به کم شدنشون کمک کنی 

مثلا علی شکارچی هی براش کامنت میذارن فحشش میدن اونم عاشق همین کامنتهاس رد کن بره همشون رو 

راستش اینستا دیگ شده پر از دروغ و ریا کاری 

ی دوربین دستشون میگیرن هرکار میخوان میکنن بعد میگن دوربین مخفی بود 

یا نمیدونم با پسر فلان ازدواج میکنی 

اصلا دنبالشون نکن

اولا که ما عقل و شعور داریم و آدم بالغی هستیم خودمون بابد خودمونو کنترل کنیم دوما من خودم خیلی محتوا ...

مگه کسب گفت از اینترنت محروم بسه

گفتم باید نظارت بشه

شما بالغی همه که نیستن

چطوری میشه به بچه ۱۲ ساله گوشی نداد مگه میشه هر چقدر هم بخوای کنترل کنی هفته ای دو بار میدی

چرا باید نظارتی نباشه که بچه هر جا دلس میخواد 

من و شما میتونیم استفاده درست کنیم آیا میشه نوجوان قانع کرد استفاده درست کنه

نه عزیزم فقط افغانستان نیست الان آمریکا هم تیک تاک و ... داره محکوم میکنه و محدود بخاطر بدآموزی و عدم کنترل در محتواهاش

خب شما چیکار داری ک کارشون درسته یا نهمهمترین کار اینه اصلا دنبالشون نکنی نظر نزاری براشوناز این طری ...

من که هفته ای یکبار میرم و اصلا دنبال نمیکنم

ولی منظورم اینه اینستا نشر بی آبرویی ییهو و پول مفت بدست آوردنه