2777
2789

دو تا داور نشستن اونجا ب نعمت خدا ایراد میگیرین 

یادتونه قدیما چقد اداب سفره و احترام ب میزبانو خانواده هامون گوشزد میکردن 

من یادمه همیشه مامانم میگفت ته دیگ سوختم جلوت گذاشتن بگو دست شما درد نکنه خیلی خوشمزه بود شکر خدا 

الان دارن فرهنگسازی میکنن ک ی بچه برنامرو میبینه ایراد گرفتن ب غذای میزبان براش شرم نباشه 

خیلی راحت ب شیوه اشپزی تیک میندازن 

از اینجور برنامه ها خیلی بدم میاد 

مسابقه اشپزیه دیگه...  

جزو اکیپ:#دختر خاله های نی نی یار😁زیاد اهل دعوا نیستم ولی وقتی بحث درمورد حقوق زنان باشه نمیتونم بی تفاوت باشم هرکی یجوری با خدا ارتباط میگیره من حرف زدن با خدا رو به زبان عادی دوست دارم ناراحت یاخوشحال باشم بعضی وقتا بلند و بعضی وقتا آروم باهاش حرف میزنم خدا آن حس زیبایی است که در تاریکی صحرا زمانی که هراس مرگ میدزدد سکوتت رایکی همچون نسیم دشت میگوید:کنارت هستم ای تنها♡ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تو مسابقه که عجیب نیست 

ولی منم دوست ندارم غدای کسیو نقد کنیم 

یکبار دورهمی خورشت درست کرده بووم عموی شوهرم نشست همه غدامو زیر سوال برد که بکه اشپزی زنش حرف نداره 

زنش اشپز بود 

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 

وا مسابقس دیگه.چرا الکی جو میدین؟؟

درسته خیلی ابکیه برنامه مخصوصا اون پژمان از خود راضی  که میاددمسایقه و لب نمیزنه به غذا و کارش خنده داره🤣🤣

من از سال ۹۰ عضو بودم 😍 ❤کاربر جدید نیستما😉
مسابقه اشپزیه دیگه...

همه این برنامه ها جنبه فرهنگسازی دارع با ی چشم معمولی اره مسابقه اشپزی اما وقتی با ی دیدگاه دیگ نگاه میکنی متوجه میشی ک نه داستان جالب بیه 

یهو نشستی سر سفره مهمونی بچت قر میزنه میگ این چ برنجی چرا خورشتو اینجوری پختی 

والا قدیما اینجوری نبود

داور های سری قبل خیلی خوب بودنایندفعه این زنه اصلا جالب نیست خیلی ادایی

بلاگره اصلا کارش اشپزی نیست نمیدونم هدفشون از اوردنش تو این برنامه چیه

من از سال ۹۰ عضو بودم 😍 ❤کاربر جدید نیستما😉
اون برنامه مسابقه است مثلا روالش باید همین باشه ربطی به فرهنگ سازی نداره

بعدن میفهمین چ فرهنگسازی هایی این نوع برنامه ها کردن 

اونوقت ی عده میگن چرا نسلا باهم فرق دارن چ بچه های امروزی اینجورین چون برنامه هایی مث شام ایرانی با وجود اون دو داور اداب سفره و احنرام ب میزبان ایرانیو زیر سوال میبره