2777
2789
عنوان

برنامه تلویزیونی شام ایرانی و فرهنگ اشتباه

| مشاهده متن کامل بحث + 1462 بازدید | 95 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بعدن میفهمین چ فرهنگسازی هایی این نوع برنامه ها کردن اونوقت ی عده میگن چرا نسلا باهم فرق دارن چ بچه ...

یعنی داورها باید برای هرچیزی تعریف و تمجیدکنن؟ ربطی نمیبینم بین صحبت شما و ماهیت اون برنامه که صرفا مسابقه آشپزیه

ما چه میدونیم آدمهایی که امروز میبینیم با چه حالی سر پا هستن، پس یا مهربون باشیم یا "ساکت"

وا مسابقس دیگه.چرا الکی جو میدین؟؟درسته خیلی ابکیه برنامه مخصوصا اون پژمان از خود راضی که میاددمسای ...

بابا شاید فستینگی چیزی بوده 

اتفاقا پژمان آدم حسابیه 

شاید هم به دستور خود کارگردان برای سوژه درست کردن بوده 

الان که اصلا برنامه هاجوری شده آدم ترجیح میده نبینه همش شوخی های جنسی یاحرف های رکیک ویابی ادبی به ه ...

خیلی بد شده 

یهو دلم هوای برنامه های قدیمو کرد همه چی ساده بدون هیچ منظوری هیچ پشت پرده ای 

بابا شاید فستینگی چیزی بوده اتفاقا پژمان آدم حسابیه شاید هم به دستور خود کارگردان برای سوژه درست کرد ...

خب نمیومد تومسابقه.با اون نگاهای از بالابه پایینش.همش تووقیافه بود که شب اخر.

انگاربچه دوسالس گفت ساندویج خوردم.خب نمیدونه مگه میاد مسایقه؟ جلو شکمشو میگرفت.رسما بی احترامی به میزبان بود

من از سال ۹۰ عضو بودم 😍 ❤کاربر جدید نیستما😉
میخاس بگی خیلیا اینو ندارن بخورن خداتو شکر کن

خوب زشته من غدایی برا حانواده خودم درست کردم تو بیای عیب و ایراد بگیری 

و غذای خانم ۲۵ ساله رو با پیرزن اشپز ۵۰ ساله مقایسه کنی 

اصلا مگه از کسی نظر خواستم 

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 
یعنی داورها باید برای هرچیزی تعریف و تمجیدکنن؟ ربطی نمیبینم بین صحبت شما و ماهیت اون برنامه که صرفا ...

جلو روی میزبان نباید نقد کنن 

الان داشتم برنامشو میدیدم یهو داوره اقاهه بلند شد رفت سر میز گفت من تو غذاش ایراد میبینم شما چرا تعریف میکنین غذاتون فرق داره ی قاشق خورد و رفت 

این حرکت بی ادبانس میزبان استرس گرفت 

اقای رفیعی ب داور گفت تن بدن دوست مارو نلرزون 

مسابقس پشت دوربین بگه 

ی بچه این برنامرو ببینه این کار زشت براش عادی میشه

خب نمیومد تومسابقه.با اون نگاهای از بالابه پایینش.همش تووقیافه بود که شب اخر.انگاربچه دوسالس گفت سان ...

داری ندانسته قضاوت میکنی 

گفت میبرم خونه میخورم بعدا امتیاز میدم 

میگم که احتمالا فستینگی چیزی بوده 

یا نقشه خود کارگردان اصلا اونطوری نیست که فکر میکنی 

اتفاقا من احساس کردم بازغی خیلی افسرده شده 

نگاه از بالا پایین کجا بود آخه 

خب نمیومد تومسابقه.با اون نگاهای از بالابه پایینش.همش تووقیافه بود که شب اخر.انگاربچه دوسالس گفت سان ...

منم امشب برای میزبان خیلی ناراحت شدم یکی سر سفره من این اداهارو بریزه نگاش نمیکنم 

جلو روی میزبان نباید نقد کنن الان داشتم برنامشو میدیدم یهو داوره اقاهه بلند شد رفت سر میز گفت من تو ...

داورهای گروه قبل خیلی با کلاس تر بودن زیاد هم ایراد نمی‌گرفتند با اینکه خود گروه همه چیو به چپشون گرفته بودن 

داری ندانسته قضاوت میکنی گفت میبرم خونه میخورم بعدا امتیاز میدم میگم که احتمالا فستینگی چیزی بوده یا ...

کجا اخه تو مسابقه میبرن تو خونه میخورن؟

به هر حال کارش قشنگ نبود.

من از سال ۹۰ عضو بودم 😍 ❤کاربر جدید نیستما😉