2777
2789
عنوان

پرا هیچ کسی خوشبخت مطلق نیست

230 بازدید | 35 پست

به خدا تو این جهان هر وقت خواستم بگم کسی خوشبخته دیدم نه یه کمبودی داره

یکی از دوستام همه چیز داره شوهر عالی،خودش خوشگل وچشم رنگی،بچه ی ناز و خوشگل،خونه و شغل و....ولی پدرش را ناگهانی از دست داد و شدیدا افسرده شده.

یکی دیگه از دوستام شوهرش به شدت چشم پاکه ومودب.هر دو شاغلن.زندگیش پر از آرامش ولی مستاجرن و وضع مالیشون خوب نیست

یکی دیگه از دوستام دانشجو دکتراست.خودش شاغله.خانواده به شدت پولدار ومرفه،سطح بالا

خودش خوش هیکل.ناز ولی مجرده تو تنهاست

باز یکی از دوستام همه چیزش خوبه ولی خانواده شوهرش افتضاح

اصلا یکی نیست که کامل و مطلق خوشبخت باشه و همه چیز تموم

حتی افسانه پاکرو که اینقدر عاشقم و چهرش محشره و شدیدا خوشگل و خارج زندگی میکنه.پولداره ولی خودش گفت تا حالا کسی نبوده به دلم بشینه.مجرده و بچه نداره

اصلا باورم شده که هیچ کس خوشبخت نیست کامل

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تعریف ادما از خوشبختی متفاوته، چرا فکر میکنی کسی که مجرده یا کسی که مستاجره خوشبخت نیست، هرکس که تو زندگی آرامش داره و حالش خوبه به نظر من خوشبخته

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

آیه قرآن که انسان در رنج آفریده شده

دیگران خانه خرابانِ رَهِ حرص و هوس                               ما خرابیم هنوز از غمِ ویرانی خود 🥀                                                                                                                  ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️

بستگی داره خوشبختی رو توی چ چیزی ببینی 

من وقتی ۵۰ میلیارد توی حسابم باشه و اخرین مدل ماشین توی کاخی ک زندگی میکنم و دغدغه ام فقط ست کردن لباسام با جواهراتم باشه اونوقت میگم خوشبختم 

چارلی چاپلین میگه:آدم خوبــــــــــی باش ولی وقتت روبرای اثباتش به دیگران تلف نکن .... ! رویاهای خودتان را بسازید درغیر این صورت فرد دیگری شما را برای ساختن رویاهایش به کارخواهدگرفت-
تعریف ادما از خوشبختی متفاوته، چرا فکر میکنی کسی که مجرده یا کسی که مستاجره خوشبخت نیست، هرکس که تو ...

درسته گلم منظورم کامل بودن از هر لحاظ هست

بالاخره اون مجردم آرزو داره مثل بقیه سر و سامون بگیره کی بدش میاد از ازدواج خوب؟

یا کسی که مستاجره واقعا دوست داره که کرایه نده هر ماه صاحب خونه باشه

خب هر کس یه چیزایی براش مهمه و اینکه آدم سیری ناپذیره . پول کافی داره دوست داره بیشتر بشه . دوست داره بهترین آدمها اطرافش باشن . مرگ خب جزئی جدایی ناپذیره نمیشه بگی چون باباش فوت شد پس خوشبخت نیس باید  سعی کنه از داشته هاش لذت ببره و تلاش معقول برای رسیدن به خواسته‌هاش داشته باشه . حالا زن و شوهر خوشبخت باشن مستاجر باشن چه عیبی داره . 

عزیزم خوشبختی لحظه ایه. حس عشق و سرور باید در ونی باشه به چیز بیرونی وصل نباشه اگه وصل باشه ضد داره درد داره. عشق و شادی باید از درون بجوشه بیاد بالا نه از ازدواج و... و اونم با شناخت ذهنمون و لا کردن همانیده گی ها حاصل میشه. مشکل اینجاس که ما خوشبختی و در جای نامناسبی جست و جو میکنیم. 

ما بیشتر در تخیلاتمان رنج می‌بریم تا در واقعیت.. سنکا

تا خوشبختی رو در چه ببینید

به نظر من همین که انسان آرامش داشته باشه و ایمان داشته باشه که خداوند حاضره و میبینه کفایت می کنه.

زندگی از اونجایی بد میشه که به دنیا می چسبیم.

البته این نظر شخصیمه، پس قضاوتم نکنید🌺🙏

بستگی داره خوشبختی رو توی چ چیزی ببینی من وقتی ۵۰ میلیارد توی حسابم باشه و اخرین مدل ماشین توی کاخی ...

دقیقااااا منم خوشبختی رو تو همین پول می بینم. به خاطر همین کسی مستاجر باشه یا شوهرش مثلا معلم یا کارمند اصلا خوشبخت نمیدونم