2777
2789
عنوان

پرا هیچ کسی خوشبخت مطلق نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 239 بازدید | 35 پست
تا خوشبختی رو در چه ببینیدبه نظر من همین که انسان آرامش داشته باشه و ایمان داشته باشه که خداوند حاضر ...

دقیقاااا من خودم شدیدا مادی ام و همش با پولدارا مقایسه میکنم خودمو  روانی میشم

ولی قبول کنید بعضیا کمتر رنج میکشن دیگه...

اگه از کسی بد گفتم برازش رو بد بودن من نه اون آدم (به خصوص  تو تاپیکام )❣️.                                  💚 شرمنده مهدی فاطمه (عج)....💔                                                                                                 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دقیقااااا منم خوشبختی رو تو همین پول می بینم. به خاطر همین کسی مستاجر باشه یا شوهرش مثلا معلم یا کار ...

ما هم مستاجریم

هم ماشین نداریم

هم از پس هزینه های زندگی برنمیاییم

ولی خداروشکر میکنیم یه سقفی بالا سرمون هست یه نونی هم میخوریم و اوقات خودمون رو میگذرونیم 

خداروشکر ک سالم هستیم

یکم سرما خوردیم ک خودمون رو بستیم ب سوپ و شلغم تا خوب بشیم😀

چارلی چاپلین میگه:آدم خوبــــــــــی باش ولی وقتت روبرای اثباتش به دیگران تلف نکن .... ! رویاهای خودتان را بسازید درغیر این صورت فرد دیگری شما را برای ساختن رویاهایش به کارخواهدگرفت-
درسته گلم منظورم کامل بودن از هر لحاظ هستبالاخره اون مجردم آرزو داره مثل بقیه سر و سامون بگیره کی بد ...

ولی هستن کسایی که تنهایی رو دوست دارن

و هستن کسایی که دغدغه خونه و مال دنیا ندارن

اگر خودشون احساس خوشبختی کنن کافیه، همه تلاش‌های انسان برای رسیدن به آرامشه و اگر کسی به این مرحله برسه یعنی خیلی از بقیه جلوتره

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
دقیقاااا من خودم شدیدا مادی ام و همش با پولدارا مقایسه میکنم خودمو روانی میشم

پس نکن اینکارو

مطمئن باش اگر میلیاردها پول داشته باشی باز غبطه ی یه چیز دیگه رو می خوری.

خاصیت دنیا همینه گلم

تادلت بخاد شدید خوشبخت هست مثل شیلا خداداد نیوشا ضیغمی پول فراوون شوهر عالی خانواده عالی قیافه خوشگل ...

نیوشا ضیقمی که طلاق گرفت مصاحبه اش رو دیدم شدیداااااا افسرده بود حتی همه تو پیجش نوشتن چقدر غم داری تو صورتت

خودش دخترش رو بزرگ میکنه. پدرش هم فوت کرده یه بار گفت اصلا احساس خوشبختی ندارم.عزیزانم کنارم نیستن

شیلا خداداد هم پدر و مادرش از هم طلاق گرفتن تو ۴ سالگی شیلا

پدرش رفت آمریکا مادرش شیلا رو تنهایی بزرگ کرد. شیلا حتی خواهر و برادرم نداره

تادلت بخاد شدید خوشبخت هست مثل شیلا خداداد نیوشا ضیغمی پول فراوون شوهر عالی خانواده عالی قیافه خوشگل ...

الان میگن اونا دلشون خوش نیست 😐

بابا کسی که همه چی داره و احساس خوشبختی نمیکنه اسکله همین و بس افسرده هم نیست

اگه از کسی بد گفتم برازش رو بد بودن من نه اون آدم (به خصوص  تو تاپیکام )❣️.                                  💚 شرمنده مهدی فاطمه (عج)....💔                                                                                                 
ما هم مستاجریمهم ماشین نداریمهم از پس هزینه های زندگی برنمیاییمولی خداروشکر میکنیم یه سقفی بالا سرمو ...

عالیه گلم مهم حس درونی خودتون هست 

منم شبیه شمام فقط خونه دارم وگرنه فقیریم

دقیقااااا منم خوشبختی رو تو همین پول می بینم. به خاطر همین کسی مستاجر باشه یا شوهرش مثلا معلم یا کار ...

ببین وضع مالی ما معمولیه . بعد از ده سال فقط در حد یه خونه  و ماشین معمولی داریم . ساختمانی که الان ساکنیم ۵ تا واحد ۹۰ متری و یه ۲۰۰ متری  و یه مغازه بزرگ پایینش داره که حاصل دسترنج صابخونه با ۶۰ سال سنه. گاهی با خودم فکر میکنم مثلا من همین الان صاحب کل این خونه ها  و مغازه باشم  اما شوهرم باهام بداخلاق باشه و اذیتم کنه . اونوقت این املاک میان حال منو خوب کنن؟ واقعا اون موقع دنیا توی چشمم کوچیک میشه . و حال خوبم با اخلاق شوهرم و بچه هام ساخته میشه . 

عالیه گلم مهم حس درونی خودتون هست منم شبیه شمام فقط خونه دارم وگرنه فقیریم

دور از جونت عزیزم

فقیر چرا 

خداروشکر ک خونه دارین 

همینم جای شکر داره 

ان شاء الله زندگیتون بهتر از قبل بشه و یروزی برسه ک ۶-۵ میلیارد براتون پول تو جیبی باشه 

چارلی چاپلین میگه:آدم خوبــــــــــی باش ولی وقتت روبرای اثباتش به دیگران تلف نکن .... ! رویاهای خودتان را بسازید درغیر این صورت فرد دیگری شما را برای ساختن رویاهایش به کارخواهدگرفت-
فن افسانه پاکرو نیستی که چرا منم انقدر عاشق چهرشم خیلی جالب بود حرفت برام حتی افسانه پاکرو گفتی خوب ...

نه گلم دقیقاااا مصاحبه اش رو دیدم قشنگ گفت منتظرم ازدواج برام اتفاق بیفته تاحالا نشده. اره عاشقشم.محشره چهرش.نازه 

تو غربت تو ۴۱ سالگی باخواهرش تنهاست. اینم یه مشکله خودش 

پول خیلی مهمه توی زندگی.. پول نداشته باشی حتی سلامتی هم نداری... من خیلی تلاش می کنم خییییلی اما روز ...

کاش لااقل خدا هوای ما معمولیا رو داشت در مقابل پولدارا

یه آدم به شدت پولدار حقوقمو خورد فک کن به دختر بچه یه مدت کار کنه واریس بگیره از سرپا وایستادن بعد یکی پولش رو بخوره چیزیشم نشه