2777
2789
بله دقیقا ولی من علائمی که بالا گفتمو دارم شرایطم یکم جدیدا بد شده همش تو خونم تنها شوهرم از صبح نیس ...

مراقبه و شکر گذاری معجزه میکنه براتون..

به شرطی که ادامه بدید هر روز و هر روز

میگن ما زمانی حالمون بد میشه که یادمون میره چه چیزایی داریم که حالمونو خوب میکنه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عاشق تنهاییکم حرف کم اشتها یا اشتهای فراوان عصبیمیل به گریه زیاد بدون دلیل گاهی هم خندیدن زیاد اختلا ...

همه اینارو دارم ولی برعکس از تنهایی بدم میاد کم خواب شدم

جزو اکیپ:#دختر خاله های نی نی یار❤️🥰

چطوری؟!

بابت هرچیزی تو زندگی باید شکر گذار بود..

مثلا یادمه از کارم مینالیدم که چقدر سخته..گذشت و بعد ۱۴ سال کارفرمام ورشکست شد..

مدتی بعد همه بیکار شدیم..بعد اون یکماه طول کشید تا کار جدید پیدا کنم تو اون یکماه داشتم دیوونه میشدم ..

الان طور دیگه ای میرم محل کارم ..با دل خوش

یا مثلا همیشه وقتی سرما میخورم تازه میفهمم سلامتیم از خیلی چیزای دیگه با ارزش تره..

بابت هرچیزی که تو زندگی دارید شکر گذار باشید و نذارید براتون عادی بشه

بابت هرچیزی تو زندگی باید شکر گذار بود..مثلا یادمه از کارم مینالیدم که چقدر سخته..گذشت و بعد ۱۴ سال ...

من همیشه اینکار انجام میدم 

من همیشه اینکار انجام میدم

یه کار دیگه ای که باید بکنی حذف آدمای سمی از زندگیته..

مثلا دوست یا آشنایی که همیشه از همه چی شاکیه..

اخبار رو هم دنبال نکن

به آدمایی هم که آینده رو تیره و تار میبینم و به همه چیز دنیا دارک نگاه میکنن اهمیت نده و ازشون دور باش..

کتاب خوب

موسیقی خوب

وقت گذروندن با آدمایی که دوسشون دازی..

هرچقدر هم کمتر باشن بهتره

ضرر نداره که یه چکاپ بری خوبه تیروئید و کم خونی باعث عصبانیت وبی حالی میشن

اخه سه چهار ماه پیش چکاپ کامل دادم دکتر گفت فقط ویتامین دی بدنت کمه و چربی داری