2777
2789
یه کار دیگه ای که باید بکنی حذف آدمای سمی از زندگیته..مثلا دوست یا آشنایی که همیشه از همه چی شاکیه.. ...

دقیقا کاش مبشد اخه نمیشه دورشون کرد هرچی دورتر میشی اونا نزدیک تر میشن

جزو اکیپ:#دختر خاله های نی نی یار❤️🥰

دقیقا کاش مبشد اخه نمیشه دورشون کرد هرچی دورتر میشی اونا نزدیک تر میشن

نمیدونم چند سالته ولی من با ۳۷ سال سن الان که آسیب دیدم بابت همینا که رعایت نکردم میفهمم که چقدر مهمه این مسائل..

الان به راحتی کنار میذارم آدمارو اگه نخوان تو مسیر درستی باشن و از همه بدتر اینکه بخوان با نوع نگاهشون به زندگی روی من تاثیر بد بذارن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نمیدونم چند سالته ولی من با ۳۷ سال سن الان که آسیب دیدم بابت همینا که رعایت نکردم میفهمم که چقدر مهم ...

من ۲۰سالمه تو این سن کم اینطوری شدم سر هرچیزی استرس میگیرم فکرای منفی میکنم

من ۲۰سالمه تو این سن کم اینطوری شدم سر هرچیزی استرس میگیرم فکرای منفی میکنم

من چند سال از تو جلوترم و بنا به تجربه ام میگم نگران هیچ چیز نباش تو زندگیت..چون تهش هیچ خبری نیست..

بخاطر تحصیلات..پول..همسر..فرزند..اطرافیان..یا حتی بعضی آرزوهایی که داشتی و محقق نشد حسرت نخور چون درست نیست و کلا اساس زندگی چیز دیگه ایه که من الان بهش رسیدم

من چند سال از تو جلوترم و بنا به تجربه ام میگم نگران هیچ چیز نباش تو زندگیت..چون تهش هیچ خبری نیست.. ...

واقعا خیلی احتیاج به این حرفا دارم به یکی که فقط حرف بزنم باهاش

واقعا خیلی احتیاج به این حرفا دارم به یکی که فقط حرف بزنم باهاش

خواستید تجربیاتمو در اختیارتون میذارم..

فقط اینو بدون زندگی رو زمانی بردی که راهتو از بقیه جدا کنی و چیزی که درسته رو دنبال کنی..هرچیزی که به خودت و دیگران آسیب نرسونه..

باور کن تماشای یه شاخه گل گاهی اوقات لذتبخش تر از خیلی هزینه های بیشتره برای داشتن حال خوب..

انسان موجود عجیبیه..چیزایی که داره و قبلا ارزوس بوده براش بعد یه مدت عادی میشه و تو وظیفه ات اینه جلوی این اتفاقو بگیری 

خواستید تجربیاتمو در اختیارتون میذارم..فقط اینو بدون زندگی رو زمانی بردی که راهتو از بقیه جدا کنی و ...

دقیقا حرفات بهم انرژی میده شوهرمم همین حرفارو مبزنه ولی خب من تا میخوام باهاش حرف بزنم میگه تو به خودت تلقین میکنی میگی من افسرپم من اینطورم دیگه نمیتونم زیاد حررف بزنم باهاش 

دقیقا حرفات بهم انرژی میده شوهرمم همین حرفارو مبزنه ولی خب من تا میخوام باهاش حرف بزنم میگه تو به خو ...

همسرت درست میگه..تو دقیقا ناخواسته داری تلقین میکنی..

بجای اینکه بگی من چرا افسرده ام سوالتو برعکس کن و بپرس من چطوری حالم بهتر میشه..

اونوقت جوابا به ذهنت میرسه

همسرت درست میگه..تو دقیقا ناخواسته داری تلقین میکنی..بجای اینکه بگی من چرا افسرده ام سوالتو برعکس کن ...

همسر من هم مثل شما تجربه داره۳۳سالشه ولی خب من سنم کمه جدیدا ترسو شدم 

همسر من هم مثل شما تجربه داره۳۳سالشه ولی خب من سنم کمه جدیدا ترسو شدم

خدا حفظش کنه براتون..

تو سنی که هستید بیشتر روی خودتون کار کنید..

برای جسم و روحتون وقت بذارید

بهترین زمان مراقبه قبل خواب و بعد بیدار شدنه

تغذیه سالم داشته باش

فقط و فقط روی کمک خدا حساب کن و اینو بدون همون کافیه..زورتو برای حل مشکلاتت بزن و اگه نشد بپذیرش و بدون خدا خودش داره هدایتت میکنه

خدا حفظش کنه براتون..تو سنی که هستید بیشتر روی خودتون کار کنید..برای جسم و روحتون وقت بذاریدبهترین ز ...

مرسیی عزیزدلم قطعا همینطوره باید خیلی رو خودم کار کنم تا بهتر بشم خیلی خیلی افکار منفی دارم جوری که اصلا به یک ساعت دیگه خودم امید ندارم باید خیلی رو خودم کار کنم

از سوشیال مدیا دوری کن..اینستاگرامتلگرام و...قطعا حالت بهتر میشه

تنها سرگرمیه من همینه این چند وقت که قسط داریم شوهرم صبح تا شب پیشم نیستش منم تو خونه بیکارم شوهرم میگه فعلا شرایطش ندارم یه چند وقت دیگه باهم میریم باشگاه ولی الان همش باید تو خونه باشم بچه هم ندارم بگم خونم خیلی خیلی کثیف میشه جمع کنم

از سوشیال مدیا دوری کن..اینستاگرامتلگرام و...قطعا حالت بهتر میشه

مثلا ببین چطوریم میخوام یه کار خوشحال کننده انجام بدم میگم نکنه قراره یه اتفاقی برام بیوفته دارم این کار انجام بدم یا مثلا میگم نکنه پسر داییم نه ماه بعد تولدش من بدنیا اومدم اون مرده منم نه ماه بعدش بمیرم یه فکرای بچگونه عین بچه ها شدم