2777
2789
عنوان

چندشبه دارم نماز شب میخونم✨

| مشاهده متن کامل بحث + 342 بازدید | 66 پست

درمورد نمازشب به شیوه آقا امام رضا سرچ‌کنید

این نماز یکم سخته اما اگه بدونین چه سدهایی رو میشکنه وانسان رو به کجاها‌میبره......

آقا هستم(هیچ چیز بالاتر‌ از حُسن رفتار و حُسن کلام نیست) اگه درخواست دوستی از بنده دریافت‌کردین فورا گزارش بزنین‌واسکرین بزارین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسم منم میشه بیاری....

چشم دعاتون میکنم

دلقک دل‌شکسته هستم👺❤️‍🩹برام یه صلوات بفرست دوست عزیز تا سال دیگه اون چیزی که تو ذهنمه برام اتفاق بیفته،دمت گرم🙂❤️

خوش به سعادتت عزیزم حاجت روا بشی 🌹 التماس دعا 🤲🏻 سروین ناهید سپیده محمدحسین آیدا علیرضا دعا کن لطفا 

برات 100 صلوات‌ میفرستم عزیزم 

من به دستهای خدا خیره شدم معجزه کرد.میشه برای ازدواجم تا آخر امسال دعا کنید🥰

التماس دعا✨

متعهدم به دوست داشتن تو تا ابد 🫀🌻𝑰'𝒎 𝒄𝒐𝒎𝒎𝒍𝒕𝒕𝒆𝒅 𝒕𝒐 𝑰𝒍𝒌𝒆 𝒚𝒐𝒖 𝒇𝒐𝒓𝒆𝒗𝒆𝒓                                                                                      https://abzarek.ir/service-p/msg/2006818

قبول حق🙃

ناتانائیل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائیل، تنها خداست که نمیتوان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در‌‌‌‌ نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿

من خیلی حال روحیم بده میشه دعام کنی یه اتفاق خوب بیوفته اسمم سارا ❤️

چشم همین نمازشب خیلی روحیه ادمو خوب میکنه اگه تونستی شروع کن گل

دلقک دل‌شکسته هستم👺❤️‍🩹برام یه صلوات بفرست دوست عزیز تا سال دیگه اون چیزی که تو ذهنمه برام اتفاق بیفته،دمت گرم🙂❤️

۵ تا صلوات فرستادم برات عزیزم🥲🌹برای سلامتی و ظهور امام زمان هم دعا کن مهربون❤️

فداتشم چشم