2777
2789
عنوان

از بهمن درسام شروع میشه برا شروع دانشگاه خیلی هیجان دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 918 بازدید | 116 پست
دوستم میگه استادا جزوه میدن اونو پرینت کنم سر کلاسم صداشو ظبط کنم؟

اره ی سری جزوه دارن و ی سری رفرنس هارو معرفی میکنن ک من اکثرا رو تبلت دارمشون 

ن نیازی ب ضبط نیس همونجا گوش کن اونقدری وقت نیس ک دوباره بیای ویسو گوش کنی جایی مشکل داشتی از دوستات میپرسی

خودکشی؟ ضعیف ترین و احمق ترین آدما انتخابش میکنن. غیرت داری پاشوشرایطتتو عوض کن ببین هییییچ بهونه ای قبول نیست فقط تنبلی خودته پس خودتو با این چیزا گول نزن اینجام دنبال ترحم نباش.. یادت باشه "درد یا لذت کاری که انجام میدی نمیمونه اما افتخار یا شرمندگیش چرا".. هرراهی ک از همه اسون تره قطعا اشتباه ترینه و 99 درصد مردم اونو انتخاب میکنن..لطفا به من یا هرکس دیگه ای نگو خوشبحالت ❌ بگو خوشحالم برات ✅.. با حسودی و حسرت فقط زندگی شما تباه میشه پس عمل کن بهش رفیق.. از ادمای انرژی منفی و غرغرو بیزارم با من درددل نکنید بجاش راهکار بخواید همه جوره هستمتون

خیلی میترسم سردرگم بشم اخه هیچ دوستی هم ندارم ترسناکه یکم همین موضوع دوست پیدا کردن خودش خیلی ترسناک ...

وای نه. وای نه. وای نههههه

وارد وادی دوستی نشو. اکیپا بدون شک میپوکن. اصلا از دور جماعتای ده دوازده نفره داد میزنن ما اندک ترمیم. مخصوصا جماعت مخلوط دختر پسر که تازه جنس مخالف دیدن و به طرز مذبوحانه‌ای سعی دارن خودشونو عادی نشون بدن 

به خودت بگو من رفتم دانشگاه درس بخونم نه اینکه دوست پیدا کنم. انقده کارتون به مرور زمان سنگین میشه که دوستی توش گمه. بچه های زیادی رو دیدم بابت دوستی از درس و زندگی افتادن. 

یه آدم بی حاشیه هم فاز با خودت رو پیدا کن کم کم با هم صمیمی بشید بر حسبی که لیاقتش رو داره.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیلی میترسم سردرگم بشم اخه هیچ دوستی هم ندارم ترسناکه یکم همین موضوع دوست پیدا کردن خودش خیلی ترسناک ...

همه چیز رو همین اولش پرینت نگیر. کم کم یا اندازه a5 پرینت بگیر تا دستت بیاد چجوری راحت تری. همه رو پرینت بگیری بعد نخونی خیلی پولش میشه

اره ی سری جزوه دارن و ی سری رفرنس هارو معرفی میکنن ک من اکثرا رو تبلت دارمشون ن نیازی ب ضبط نیس همون ...

بحت همینه ک دوستی ندارم منن تو این مورد خیلی کندم تو دوست پیدا کردن 💔😂

امیدوارم موفق ترین بشی عزیزم 🙏کدوم دانشگاهی؟

مرسی قشنگم

تهران

خودکشی؟ ضعیف ترین و احمق ترین آدما انتخابش میکنن. غیرت داری پاشوشرایطتتو عوض کن ببین هییییچ بهونه ای قبول نیست فقط تنبلی خودته پس خودتو با این چیزا گول نزن اینجام دنبال ترحم نباش.. یادت باشه "درد یا لذت کاری که انجام میدی نمیمونه اما افتخار یا شرمندگیش چرا".. هرراهی ک از همه اسون تره قطعا اشتباه ترینه و 99 درصد مردم اونو انتخاب میکنن..لطفا به من یا هرکس دیگه ای نگو خوشبحالت ❌ بگو خوشحالم برات ✅.. با حسودی و حسرت فقط زندگی شما تباه میشه پس عمل کن بهش رفیق.. از ادمای انرژی منفی و غرغرو بیزارم با من درددل نکنید بجاش راهکار بخواید همه جوره هستمتون

وای نه. وای نه. وای نهههههوارد وادی دوستی نشو. اکیپا بدون شک میپوکن. اصلا از دور جماعتای ده دوازده ن ...

من خیلی دوست داشتم تهران قبول شم خوشبحالت واقعا گلبم گرف یهو 

و اینکه من کلا تو دوست پیدا کردن کندم بخاطر همین فک نکنم این مسئله های اکیپ و اینا پیش بیاد زیاد

بحت همینه ک دوستی ندارم منن تو این مورد خیلی کندم تو دوست پیدا کردن 💔😂

خوابگاهی هستی؟ 

روز اول میری با 6 نفر هم اتاق میشی میشن دوستات 😂

ولی نماینده ها گروه میزنن کلا در ارتباطید هم با ترم بالاییا هم همکلاسی های خودتون

همه چیز رو همین اولش پرینت نگیر. کم کم یا اندازه a5 پرینت بگیر تا دستت بیاد چجوری راحت تری. همه رو پ ...

او اوکی 

راستی چقدر تایم میزاری برا درس خوندن 

از دانشگاه میای فقط دیگه درس میخونی ؟

من خیلی دوست داشتم تهران قبول شم خوشبحالت واقعا گلبم گرف یهو و اینکه من کلا تو دوست پیدا کردن کندم ب ...

من خیلی تاپ نیستم که میگی خوش به حالم. فقط توی مسیری که شما اولشی چند سال جلوترم و میدونم چه خبره. تا چند وقت دیگه خودتم اوضاع دستت میاد از سردرگمی درمیای🤍

جو رفیق بازی دانشگاه خیلی سمه کلا ازش دوری کن🚶‍♀️