2777
2789
عنوان

بلخرع طلاق عاطفی گرفتم بیاید

201 بازدید | 28 پست

خانوما من همونم ک شوهرم خیانت میکرد و می‌گفت دوست ندارم ازت خوشم نمیاد و ... یه بچه دوساله ام دارم بخاطر بچمو و زندگیمو خونم و مشکلات مالی نمی‌تونستم طلاق بگیرم همش کوتاه میومدم می‌بخشیدم‌ هرچند اون درخواست بخشش نمی‌کرد که همش میگفت طلاق بگیریم اما من قبول نمی‌کردم تو تاپیکام هست جریانات زندگیم، خلاصه ک شوهرم تقریبا فکر کنم یک ساله خیانت جنسی نکرده اما چت کردن با انواع و اقسام دخترا و زنا رو ادامه میداد هی مچشو می‌گرفتم ول میکرد می‌رفت با بعدی تا اینکه امروز باز مچشو گرفتم ک با ی دختر ۱۴ ساله چت میکرد و دوست شده بودن در حد دلو قلوه دادنو عشقو عاشقی مثلا🙄 بعد بازم مثه همیشه شروع کرد ب توهین کردن بهم ک طلاق بگیر برو ازت خوشم نمیاد علاقه ندارم بهت و ... منم دیگه یهو منفجر شدم سرش داد زدم گفتم برو گم شو برو طلاقم بده مهریه مو هم بده حتی سالی ی سکه هم باشه میخوامش بهت نمیبخشم چون تو نمیخوای زندگی کنی چون تو منو نمیخوای باید حقمو بدی و کتکم زد الهی دستش بشکنه الهی خون ناحق گردنش بیوفته اعدامش کنن😭 بعدش ک بعد کلی دعوا و فحش و فحش کشی گفتم گمشو بیرون از خونه بعد غروب زنگ زد بهم برنداشتم دیگه نه پیامی بهش دادم ن زنگی زدم دیگه خسته شدم بریدم انقد غرورم شکسته انقد لهم کرده خسته ام الان فقط میترسم نکنه دیگه نزار پولاشو خرج کنم درآمد و پول ندارم دلمم نمی‌خواد سربار بابام باشم بنظرتون این طلاق عاطفی ادامه دار میشه؟ میتونم؟

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الان نیومده خونه کجاست پس؟

خونه باباشه این مدت هرچی سرم آورد جای خوابمونو جدا نکردم اما امشب جدا کردم دیگه 

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

خو میتونست تورو بیزون کنه بگه برو خونه بابات خونه خونه منه بچه هم ازت بگیره اتفاقا گار خوبی کردی محلش نده مدتی شاید ادم شد ولی اگه کبود شده بدنت برو کلانتزی بگو فقط صورت جلسه کنید بفرستنت پزشک قانونی مدرک داشته باشی برا بعدا

کاربری سال۹۸ کاربریامو ترکوندن لطفا گزارش میزنید حداقل بگید 
جدا شید دیگه

از خونه ام نمیتونم دل بکنم پولم ندارم نمی‌خوام سربار بابام باشم نمیدونم چه خاکی تو سرم بریزم 😭😭😭

خونه باباشه این مدت هرچی سرم آورد جای خوابمونو جدا نکردم اما امشب جدا کردم دیگه

اتقاقا نیازه جواب نده تا یکیو واسطه نکرده معلومه ترسیده

ازت درخواست رابطه میکنه ؟ تو به قهرت ادامه بده دیگه نمیخاد مچش بگیری اون ی خیانتکاره و توهم شناختیش ...

اره می‌خوام همین کارو بکنم اره درخواست رابطه می‌کنه اما ن زیاد چون منو نمی‌خواد تو رابطه ام خیلی خشک و بی ذوقه حتی تو چشامم نگاه نمیکنه حتی ی نوازش هم نمیکنه در کل نمی‌خواد منو😔 دیگه منم خسته شدم همین کاری که گفتی می‌خوام بکنم دیگه بدتر از این نمیشه

اره می‌خوام همین کارو بکنم اره درخواست رابطه می‌کنه اما ن زیاد چون منو نمی‌خواد تو رابطه ام خیلی خشک ...

به خودت برس بی عزت نفس نباش محلشم نده وقای بفهنه غرور داری منتتو مسکشه

اتقاقا نیازه جواب نده تا یکیو واسطه نکرده معلومه ترسیده

چی بگم والا دیگه ترسش هم برام مهم نیست مردی ک نمی‌خواد منو دیگه منم نمیخوامش💔 زیاد کوتاه اومدم زیاد منت کشی کردم غرورمو شکستم اما دیگه نمیتونم 

چی بگم والا دیگه ترسش هم برام مهم نیست مردی ک نمی‌خواد منو دیگه منم نمیخوامش💔 زیاد کوتاه اومدم زیاد ...

منتظر باش لذتم ببر