2777
2789
عنوان

وقتی یه مادر میخواد خودکشی کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1367 بازدید | 81 پست

عزیزم .. من سنم خیلی کم بود که مادرم افسردگی خیلی شدید گرفت و من تو اون سن هر ثانیه مراقب بودم مادرم خودکشی نکنه

هر بار در کلاسمون زده میشد میگفتم دیگه تموم شد .. یه چیزی شده اومدن بهم بگن

هیچکس فکرش رو نمیکرد حالش خوب شه .. ولی شد :)

به خود خدا قسم .. بچه ات بدون تو روح تو تنش نمی‌مونه .. میشه یه مرده متحرک 

خود من همین دو هفته پیش افکار شدید خودکشی داشتم

روی یه کاغذ دلایلی که برای زندگی کردن داشتم رو نوشتم

مثلا خواهرم .. مادرم .. پدرم .. قیامت .. خدا

و هی مرور می‌کردم ..

از شدت فشار شدید افکار خودکشی و مقاومت خودم برای زنده موندن به خاطر این دلایل چند بار رفتم زیر سرم ..

همین الان دراز کشیدم قرآن بالای سرمه

به خدا نزدیک شو .. معجزه میشه ..

بذار برات تعریف کنم نشونه هایی رو که دیدم ..

نشونه اول استخاره دقیقم بود

نهی شدم از خودکشی ، یه نیت دیگه هم داشتم از خدا خواستم کمکم کنه حالم خوب بشه نوشت خیر است و خدا کمک خواهد کرد

نشونه دوم

به خدا گفتم میگن دعای موقع بارون قبول میشه ولی الان بارون نیسا من دعا میکنم خودت قبول کن

جمله ام کامل نشده بود چند تا رعد و برق زد و یه بارون شدید گرفت:)

نشونه سوم داشتم با رفیقم در مورد مشکلم حرف میزدم و حال خراب

قرآن رو باز کردم به این نیت که خدا با ترجمه صفحه ای که برام باز میشه باهام حرف بزنه

به جان مادرم .. دقیقا خود مشکلم رو شرح داده بود و راه حلم مشخص شد

باور کن خدا هست :) بهش نزدیک شو

ازش بخواه 

حتی اگه غرق مشکلم باشی آرامش و صبر عجیبی میاد تو وجودت

کم نیار آخرش اینه که یا با بی خیالی زندگی کن و به شوهرت اهمیت نده به فکر بزرگ شدن بچت باش یا طلاق بگ ...

ای کاش میشد  به حرف راحته ،فقط اعتیاد نیس این یکیشه فقط  

میشه واسه حل مشکلم صلوات بفرستی 🙏💚خیلی درمانده ام 😔😭 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم .. من سنم خیلی کم بود که مادرم افسردگی خیلی شدید گرفت و من تو اون سن هر ثانیه مراقب بودم مادرم ...

نمیشه نمیشه بخدا من نماز میخوندم چله ختم هرکاری روضه دست ب دامن ائمه هرکاری بگی  کردم بخدا نزدیک شم بدتر شدم الان دیگه نه نماز نه حتی دست نمیزنم ب قران خیلی سرد شدم خیلییی دیگه اصلا نمیتونم یعنی دلم نمیخوادد اصلا یه صلوات بگم 

نمیدونم عمق مشکلتون تا چه حده ولی بحق خانم فاطمه زهرا مشکلاتت حل بشن و زندگیت اروم بشه استارترعزیز.ا ...

عزیزم  نمیدونم اگه با شما حرف نمیزدم حرفای شمارو نمیخوندم الان کجا بودم  ممنونم از همتون  رفتم یه قرص ارامبخش انداختم حداقل شبو بخابم از فکرش بیام بیرون

عزیزم نمیدونم اگه با شما حرف نمیزدم حرفای شمارو نمیخوندم الان کجا بودم ممنونم از همتون رفتم یه قر ...

خداروشکر که بهترشدی.تموم مشکلات قابل حله.ازهرراهی میشه تلاش کرد دری رو بروی خودت باز کنی‌.به این فکر کن بچت سالمه پیشته خدابهت هدیه داده.خوب مواظبش باش تا بزرگ بشه

مرسی ازتون با حرفاتون خیلی اروم شدم بخاطر بچم که بعد من چی میشه همه پناهش تو این دنیای لجن منم

قربونت برم.خداروشکر

قوی باش.ایشالا یه روز مزد زحمت هات رو میگیری عزیزم

خدا خودش گفته بعد از هر سختی آسایش هست

❤️مامان طلا و آلا❤️.کی بزرگ‌شدم که بعدش مامان شدم‌اصلا😕

[QUOTE=362910540]قربونت برم.خداروشکر قوی باش.ایشالا یه روز مزد زحمت هات رو میگیری عزیزم خدا خودش گفته بعد از هر سخت ...[/QUO

فدات عزیزم ان شاء الله من که دیگه اب از سرم گذشت ان شاءالله پسرم خوشبخت شه 

یکی از نزدیکای من حتی ناهارشم درست کرد بعد خودکشی کرد.بچه هاش مدرسه بودن.‌الان بچه هاش سالی یه بارم اسمشو نمیارن. میگن اون مادر نبود.حداقل به خاطر ما نباید اینکارو میکرد. سرمزارش سالی یه بارم نمیرن. نوه عمم هم خود کشی کرد سه چار سال پیش. بچه هاش الان عاشق نامادریشون شدن. انگار نه انگار مادری داشتن

آدم وقتی جوان است به پیری جور دیگری فکر می‌کند. فکر می‌کند پیری یک حالت عجیب و غریبی است که به اندازه‌ی صدها کیلومتر و صدها سال از آدم دور است. اما وقتی به آن می‌رسد می‌بیند هنوز همان دخترک پانزده ساله است که موهایش سفید شده، دور چشم‌هایش چین افتاده، پاهایش ضعف می‌رود و دیگر نمی‌تواند پله‌ها را سه تا یکی کند. و از همه بدتر بار خاطره‌هاست که روی دوش آدم سنگینی می‌کند.».   از کتاب چهل سالگی ناهید طباطبائی
[QUOTE=362910540]قربونت برم.خداروشکر قوی باش.ایشالا یه روز مزد زحمت هات رو میگیری عزیزم خدا خودش گفت ...

اگ میتونی برو سرکار .منبع درآمد داشته باشی حالت خوب میشه 

میگن دورکعت نماز ازته دل هدیه به خانم رقیه باگریه با التماس جواب میده

خدایا الان همه زندگیشون پر مشکلاته .بخدا بیرون میرم احساس میکنم توخیابونا خاک مرده ریختن همه غمگین بدون هدف همه عصبی 

چی ب سر مردم کشورم آوردن.قدیم دلخوشی بود مهمونی بود .کسی ازحرف کسی کینه نمی‌گرفت. خیلیا باشوهر داغون ومعتاد زندگی وبچه هاشونو سامون دادن .الان همه چی بی برکت شده .اعتقادا رفته .انگار خدا ولمون کرده .همه راضی شدن ب گناه ب رابطه ی آزاد ب مشروب ب هزار تا کوفت وزهرمار 

خوبا هم سکوت کردن یاساکتشون کردن بااین بهونه که قضاوت نکنن کسیو 

کاش ب عقب برمیگشتیم 

کاش میشد کاری کرد 

بقرآن اگر پولدار بودم خونه ب خونه میگشتم مشکلاتو حل میکردم حیف خدایا حیف 

امضا مودیدی میشه برای پاک شدن گناهام دعاکنی.