2777
2789
عنوان

وای خسته شدم بچه زرتو زرت سرما میخوره 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1584 بازدید | 150 پست
دکتر بردم هیچ مشکلی ندارن تغذیه هاشون هم عالیه اصلا دیگه کلافه شدم بخدا امروز نشستم گریه کردم ۳ تا ب ...

ویروس جدید 

سرفه های قطاری که دارو جواب نمیده

بیمارستان غلغله س 

دوره اش طولانیه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

[QUOTE=362904553]اره متاسفانه بزوووور ی دونه نارنگی میدم دستش اونم ب همه جا میماله تا ی قطره شو بخوره .. قطره 

اونم باید خوب باشه اگه بخوره.

نحوه مصرفش و اندازشو از دکترش بپرسین

💞 انقضای دوست داشتنت پایان جان من است پایبندم تا پای جان به تمامت 💞
دوتاشون ده ساله هستن یکیشونم ۵ ساله هست اموکسی سیلین ۲۵۰ میدم

دکتر ب بچه من هر دفعه اموکسی کلاو ۶۴۳ میده ۳ سی سی هر ۱۲ ساعت وزن بچمم ۱۱ کیلو 

میشه یه صلوات مهمون زندگیم کنی  
خدا کنه این مریضیا تموم بشه خسته شدیم بخدا

فم نکنم تموم بشن 😭 از موقع پیروس کرونا لعنتی اومد انواع و اقسام ویروسا اختراع شد و افتاد رو سر زبونا .. مخصوصا تو این پاییز لعنتی .. هرسال یچیز جدید 😔

ویروس جدید سرفه های قطاری که دارو جواب نمیدهبیمارستان غلغله س دوره اش طولانیه

هر ویروس جدیدی میاد اول میاد توی خونه ما بعد میره جاهای دیگه شما هر کاری بگی من کردم اصلا مریضی بچهام خوب نمیشه دائم بینیا کیپ سرفه های شدید گلو درد 

قد و وزن و همه چیشونم خوبه

قرص جوشان ویتامین cیک چهارمش رو هروز بده بخوره 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

اخ اخ دقیقا مشکل منه ینی داغون شدم از بس حرص خوردم از این مریض شنای تند تند حالم از فصل پاییز و زمستون بهم میخوره

خوشبختی ینی داشتن ی خانواده چهارنفره🥰                     خوشبختی ینی همسرت مثل کوه پشتت باشه و نذاره خم ب ابروت بیاد ❤️و خوشبختی ینی دونفر واقعا عاشق هم باشن❤️❤️
دکتر نبردین ببینید از چیه؟؟ من چکاپ نبردمش هنوز فکر میکنم کمبود اهن و ویتامین د داره ک انقد مریض میش ...

عزیزم من شرایط پسرشمارونمیدونم امااینوبدون اگربچروزیادببریش دکتروهی داروشیمیایی بهش بدی بچه بدنش ضعیف میشه خواهرشوهردوتابچهاشم ازاول نوزادی یکسره دارومیدادالان ۱۷سالشه همش مریضن یکسره دکترن تادارونخورن خوب نمیشن..بعدم بچرونبایدخیلی گرم گرفت بدنش یکم بایدبه سرماعادت کنه