2777
2789
عنوان

دخترا ب حلقه دست اقایون اکتفا نکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 762 بازدید | 70 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نکنه گول خوردی

ن گلم خودم متاهلم دوتام بچه دارم یکی دیگه گول خورده بود ک نتیجش خیانت ب من بود

و اینکه الان ی تاپیک دیدم راجب راننده اسنپ ک حلقه نداشته و دختره خوشش اومده بود

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

نمیدونم یا کرم دارن یا گم میکنن یا ندارن

شایدم خوششون نمیاد 

شوهرم من که از حلقه وساعت خوشش نمیاد 

ولی تو دوران عقدمون هر وقت میومد خونمون یا میخواستیم بریم بیرون بخاطر من دستش میکرد 

به قول فروغ فرخزاد:                                                          تو خوب باش، آن کس که فهمید قدر میداند                         وآن کس که نفهمید،روزی دلش برای تمام خوبی هایت تنگ میشود🧸❤
حالا انگار شوهر چی هست که نگران از دست دادنش باشیم ، شوهری که بخواد بره میره دیگه ربطی به حلقه نداره ...

بره ب جهنم دلم برا دخترا میسوزه شکست بزرگیه برا ی دختر

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

والا دختر دیدم حلقه دست شوهرم دیده دست من تو دستش دیده بازم شیرجه میره تو شکمش واقعا فاز بغضیا نمیدو ...

دقیقاً منم همین مشکلو دارم 

خیابون میریم دختره خیلی قشنگ‌ جلو من ب شوهرم نخ میده😂😐

کاربرقدیمی ، رستا کوچولوام هستم ، یه قنادموفق💪🍰🧁

والا دختر دیدم حلقه دست شوهرم دیده دست من تو دستش دیده بازم شیرجه میره تو شکمش واقعا فاز بغضیا نمیدو ...

اون دخترا تکلیفشون معلومه من برا شوهرامون نمیگم برا دخترای ساده میگم ک گول نخورن بخدا

دقیقاً منم همین مشکلو دارم خیابون میریم دختره خیلی قشنگ‌ جلو من ب شوهرم نخ میده😂😐

نمیدونم چرا بعضی زنا و دخترا دور از جون دوستان انقدر خودشونو خار میکنن و زندگی بقیه رو خراب

اون دخترا تکلیفشون معلومه من برا شوهرامون نمیگم برا دخترای ساده میگم ک گول نخورن بخدا

خواستن رل بزنن ازدواج کنن واجبه از طرف گواهی تجرد بگیرن

چهارتا بلاگر زپرتی دنبال نکنن یاد میگیرن اینارو

خواستن رل بزنن ازدواج کنن واجبه از طرف گواهی تجرد بگیرنچهارتا بلاگر زپرتی دنبال نکنن یاد میگیرن اینا ...

بخدا لازمه 

خیلی اوضاع بد ریخته بهم

نمیدونم چرا بعضی زنا و دخترا دور از جون دوستان انقدر خودشونو خار میکنن و زندگی بقیه رو خراب

عزیزم زندگی ک بخاد ب دست اینا خراب شه پس بهتره ک زودتر خراب شه 😂😂

کاربرقدیمی ، رستا کوچولوام هستم ، یه قنادموفق💪🍰🧁

دقیقاً منم همین مشکلو دارم خیابون میریم دختره خیلی قشنگ‌ جلو من ب شوهرم نخ میده😂😐

خب گیریم نخم داد

آخه یکی نیست بگه دیوانه سختیش من کشیدم این رسیده به اینجا

من درسش کمک کردم من زندگی براش جمع میکنم به چی تو باید محل بده آخه ؟گیرم هزار برابر اصلا از من داف تر باش والا

مرد بخدا باید قدر بدونه