2777
2789
عنوان

اقا هستم یک هفته است بی مادر شدم💔

| مشاهده متن کامل بحث + 3353 بازدید | 120 پست

و یه چیز دیگه بزارین سوگ جریان خودشو داشته باشه یه فرایند داره که تو مواجه با غمهای بزرگ باید انجام بشه اگه نیاز دارین بروم ریزی کنین گریه کنین و از هم خجالت نکشین چیز کمی از دست ندادین 

خودتونو سبک کنین تا بتونین تحمل کنین

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما وقتی در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر میکنم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میزارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل نمیشه که حق با شماست🩷

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدا ب دل هردوتون صبر بده

کاش خواهر بزرگتری داشتید

قوی باشید

انرژی منفیت رو برام ریپلای نکن لطفاااا،مرسی😘              👧 عاشق کتاب خوندن📖،موسیقی گوش کردن🎧و عکاسیم📸///💖🌱خدایا بخاطر همه چی شکرت

عزیزمممم.. امیدوارم حالت خوب بشه زود اگه دوست داری حرف بزن آروم بشی

🥺🥺🥺🥺

میدونی ازچی میسوزم  از اینکه شوهرم  هنوز یادگرفته  باید همونقدر ک ب خونوادش اهمیت میده ب منم اهمیت بده

هنش دورشون میگرده  نمیگم بده نه   ولی آخه بامن همونقدر خوب باش   ب من ک میرسه   کلا  وا میرسه😭😭

د اخه مرد  مگه کی غیرازمن برات میمونه که تو آنقدر  بی توجهی میکنی ب من 

یه صلوات واسه خوشبختی خودت میفرستی😁اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🤝میشه  واسه  منم دعا کنین🌱آرزومه برم کربلا با شوهرم انشالله  تو سال جدید همه به آرزوهای قشنگشون برسن 🥺 تو تاپیک های نذرصلوات و دعا  منو تگ کنین  .... تومثل عکس ماه در برکه ای درمنی و دور از من🥺🫂❤تاریخ امضا ۲۵اسفند ماه ۱۴۰۲🤷‍♀️😄

برای مادرتون آیت الکرسی خوندم انشالله روحشون شاد و در آرامش باشه 

لطفا براشون قرآن زیاد بخونید و خیرات کنید خیلی نیاز دارن به دعای شما بی تابی نکنید زیاد و بیشتر قرآن بخونید تا روحشون در آرامش باشه 

ایشون نمردن فقط زندگی ابدیشون رو شروع کزدن یه زندگی همیشگی دور از غم و غصه و جهان کوته و مردم کوته فکر 

خدا بهتون آرامش و صبر بده🙏