2777
2789
عنوان

وای خسته شدم بچه زرتو زرت سرما میخوره 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1630 بازدید | 150 پست
متاسفانه هیچکدومشونو نمیخوره ن خود میوه شو ن ابشو .. فقط اگه ازین ابمیوه های سنیچ باشه میخوره 😮‍💨

چقدر بد و حیف.

اون صنعتی ها ک اصلا خوب نیست

میوه و آبمیوه طبیعی پرتقال و نارنگی بخاطر وجود ویتامین سی فراوان برای جلوگیری از سرما خوردگی خیلی خوبه

سیستم ایمنی بدن رو قوی تر می کنه

💞 انقضای دوست داشتنت پایان جان من است پایبندم تا پای جان به تمامت 💞

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای خدا خیلی سخته سه تا از من یکیه وقتی سرفه میکنه انگار چاقو ب قلب ب من میزنن بس ک بد سرفه میزنه چش ...

من دگزا نمیزنم براشون خیلی ضرر داره 

به یکیشون اموکسی سیلین میدم یکیشون سفکسیم یکیشونم اموکسی کلاو 

هیچ میوه ای نمیخوره فقط سیب ابمیوه هم اصلا طبیعی نمیخوره فقط سنیچ غذا سوپ بهش میدم بزووور میخوره تخم ...

سن ایچ که کلا اب شکر هست !

خیلی سخته 

بچه بد غدا 

پس به همین دلیل هست تند تند بیمار میشه .

چقدر بد و حیف. اون صنعتی ها ک اصلا خوب نیستمیوه و آبمیوه طبیعی پرتقال و نارنگی بخاطر وجود ویتامین سی ...

اره متاسفانه بزوووور ی دونه نارنگی میدم دستش اونم ب همه جا میماله تا ی قطره شو بخوره .. قطره ویتامین سی چطوره؟

من دگزا نمیزنم براشون خیلی ضرر داره به یکیشون اموکسی سیلین میدم یکیشون سفکسیم یکیشونم اموکسی کلاو

اخه ماه پیش پسرم حالش خیلی بد شد جوری ک نصف شب انقد حیغ زد بردمش و انگار چاره ای نداشتم

سن ایچ که کلا اب شکر هست !خیلی سخته بچه بد غدا پس به همین دلیل هست تند تند بیمار میشه .

اره تو میوه خیلی کمکاری میکنه ولی خب غذا بهتره البته اونم کم میخوره .. 😔