2777
2789
خدا همه ی حرفامونو میشنوه ولی بستگی به صلاحدیدش داره که کاری انجام بشه یا نه.بهش اعتماد داشته باش.اگ ...

میدونی مدتهاس همش مشکلات مالی داریم،شوهرم شغلی پیدانمیکنه منم خسته شدم دلم زندگی خوب میخواد🥺

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آرامش میخواستم همینمیخواستم شبا با گریه نخوابممیخواستم حال خونه و خونوادمو خوب ببینم ولی نشدمیخواستم ...

خواهر ما به خدا نیاز داریم نه اون به ما که قهر کنیم 

‌اگه میرفتی اون رشته ای که دوست داشتی مطمئنی خوشبخت میشدی؟ خدایی نکرده شاید یه بلایی سرت میومد که ایندشو ببینی بگی خدا دمت گرم 

‌مثال میزنم برات ، یکی می‌گفت بچه دوسالم چاقو برداشت رفت برا خواهرانش با چاقو ، ممکن بود حتی بزنه تو چشمش ، 

گفت چاقو رو از پشت ازش گرفتم ، گریه کرد که بده 

، 

حالا اینجا به بعدشو جا خدا گفت 

گفت رفت پیش امام رضا گفت بگو بابام چاقو رو بده ، امام گفت ، ندادم چون میدونستم صلاحش نیست ، رفت سر نماز دعا کرد چاقو رو بده ندادم ، گریه کرد تورو خدا بده من فقط همینو می‌خوام ندادم 

گفت چون من میدونستم به خودش آسیب میزنه بچه دوساله ولی خودش نمیدونست 

گفت براش یه اسباب بازی گرفتم ده برابر بهتره اون ، حالا اسباب بازیه رو با صدتا چاقو عوض نمیکنه 

‌امیدوارم منظورم و گرفته باشی ، شاید اصلامیرفتی اون رشته با چند نفر دوست می‌شدی میرفتی تو راه بدی و این دنیا و اون دنیا رو از دست میدادی

من خودمم کنکوریم 

خواهر ما به خدا نیاز داریم نه اون به ما که قهر کنیم ‌اگه میرفتی اون رشته ای که دوست داشتی مطمئنی خوش ...

بله شما درست میگین😂

ولی رشته دنس نمیخواستم برم میخواستم پزشکی برم😂

غ‍‌م ب‍‌ه‍‌م گ‍‌ف‍‌ت: خ‍‌ی‍‌ل‍‌ی ق‍‌وی ه‍‌س‍‌ت‍‌ی‍‌اا ! گ‍‌ف‍‌ت‍‌م چ‍‌ط‍‌ور:؟ گ‍‌ف‍‌ت: اخ‍‌ه #ن‍‌اب‍‌ودت ک‍‌ردم ول‍‌ی ه‍‌ن‍‌وز داری #م‍‌ی‍‌خ‍‌ن‍‌دی ♡ 

بله شما درست میگین😂ولی رشته دنس نمیخواستم برم میخواستم پزشکی برم😂

خواهر انگار نمیدونی تو پزشکی چی میگذره ها ، از دنس بدتر شده 

من میگم اینم درنظر بگیر شاید میرفتی رفیق ناباب میومد جلوت تو اون آیندهبه عنوان کسی که مثل خودت تلاش می‌کنه میگم 

‌اگه با علوم آزمایشگاهی خوشبخت تر میشم تا دندون 

خدا بم علوم آزمایشگاهی و بده دمش گرم 

شاید قسمتم اینه برم علوم آزمایشگاهی و یه دختر خوب گیرم بیاد باش ازدواج کنم 

مثال میزنم