2777
2789

تورو خدا یکی که میتونه باهام حرف بزنه و واقعا علمشو داره کمکم کنه.دعوامون شد.توی خوچانواده جلو خواهرمو مادرم.خودم شخصی بهش پیام دادم چیزایی گفتم که همش توی ذهنم میگذشت و کاش همونجا هم میموند

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه شماره بهت میدم ایتا بهش پیام بده وقت بگیر رایگانه

من یه دختر ۲۴ ساله ام که ۴ ساله مزدوج شدم دارم با قدرت تمام به سمت هدف هام میرم🥰 امیدوارم خدا همیشه پشتم باشه. خوشحالم که تو این سایت کلی دوست خوب دارم
روانشناس زناشویی نمیشناسی که بتونه مشاوره انلاین بده؟

اگه شرایطشو دارید مجموعه ارگانیک مایندد خوبه

خودکشی؟ ضعیف ترین و احمق ترین آدما انتخابش میکنن. غیرت داری پاشوشرایطتتو عوض کن ببین هییییچ بهونه ای قبول نیست فقط تنبلی خودته پس خودتو با این چیزا گول نزن اینجام دنبال ترحم نباش.. یادت باشه "درد یا لذت کاری که انجام میدی نمیمونه اما افتخار یا شرمندگیش چرا".. هرراهی ک از همه اسون تره قطعا اشتباه ترینه و 99 درصد مردم اونو انتخاب میکنن..لطفا به من یا هرکس دیگه ای نگو خوشبحالت ❌ بگو خوشحالم برات ✅.. با حسودی و حسرت فقط زندگی شما تباه میشه پس عمل کن بهش رفیق.. از ادمای انرژی منفی و غرغرو بیزارم با من درددل نکنید بجاش راهکار بخواید همه جوره هستمتون

خب حالا چی ناراحتت کرده دقیقا

بحث کردیم جلوی خونوادمون یعنی خواهرشوهرم و خواهرم و مامان و بابام.صدامونو بردیم بالا.منم رفتم اتاق که یهو حرف بدی نزنم پشیمون بشم.ولی بهش پیام دادم.دلم گرفته بود چون در رابطه با این بود که چقد خرج کردم برا کارش یا وقد گوشی خریدم یا فلان بیسان.منم با پیام بهش گفتم چطور خرج اون ادمایی که قبل از من میکردی اشکال نداشت منی که زنتم داری انقد منت میزاری.اخه چندبار گفته که چقد خرج کلاس میکاپت شده یا فلان و بیسان....منم حالم واقعا بدشد.حرف بدی نزدم توی جمعولی صدام بالا رفت.اونم برگشت گفت حیف پول که خرجت کنن.منم واقعا قلبم شکست هرچی توو دلم بود توی پیام بهش گفتم