2777
2789
عنوان

خدایی با وام ازدواج چجوری میشه جهیزیه خرید

| مشاهده متن کامل بحث + 21411 بازدید | 652 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب بگو توقعم بالاست عزیزم نگو نمیشه خرید . 

من همه چیز رو مارک خوب برداشتم . فقط سرویس چوب و فرش بود که خودمون باید پول بذاریم والیان سیستم صوتی 

باقی رو همه رو عالی گرفتم با پول وام

اگر کمکی کردم بهتون در هر زمینه نیازی به تشکر نیست فقط دعا کنید برای عاقبت بخیری من 🥰✨

دیگه گذشت از اون روزا ولی ای کاش میشد کل هزینه ی عروسی رسم بود با خانواده خود دختر بود

چه خبره اون وقت خونواده‌ای که چندتا دختر داره باید چه خاکی به سرش بکنه؟ 

خداروشکر ما رسم داریم وسایل سنگین رو پسر بگیره و وسایل سبک تر رو دختر البته بستگی هم داره به وسعشون اگه دختر وسعش برسه میتونه کمک کنه مثلا برا خواهرم ماشین لباسشویی و اجاق گاز رو خودمون خریدیم درحالی که وظیفه داماد بود عوضش فرش رو باید دختر یکی می‌گرفت پسر یکی دیگه دامادمون هردوتا رو خودش گرفت

دیگه گذشت از اون روزا ولی ای کاش میشد کل هزینه ی عروسی رسم بود با خانواده خود دختر بود

شوخی بود دیگه؟

حالا نصف نصفم نه خرج عروسی هم ب عهده خانواده عروس باشه؟

خرید جهیزیه، هزینه بله برون و جشن عقد و سیسمونی اول ب عهده خانواده عروسه ک کم تز عروسی نیست‌

واقعا طرز فکر بعضی پسرها رو میبینم میگم دخترا حق داران مهریه بالا بخوان

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!

بعد آقا داماد با لباس تنشون میومدن خونه بخت😏😏😏جهیزیه عروس کم از خرج عروسی نیستا شاید خیلیم بیشتر هست 

🌈 درخواست دوستی آقایون و خانم ها⛔️

چه خبره اون وقت خونواده‌ای که چندتا دختر داره باید چه خاکی به سرش بکنه؟ خداروشکر ما رسم داریم وسایل ...

مثل هندی ها باید ی پولی ب داماد بدن بیان دخترشونم بگیرن😕

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!