2777
2789
عنوان

خدایی با وام ازدواج چجوری میشه جهیزیه خرید

| مشاهده متن کامل بحث + 25112 بازدید | 702 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مثل هندی ها باید ی پولی ب داماد بدن بیان دخترشونم بگیرن😕

😂😂😂😂😂همین 

یه منطقه تو استان چهارمحال اینجوریه 

ریز و درشت جهیزیه با دختره یه عالمه هم طلا و اینا باباش باید براش بخره 

هزینه عروسی هم تقسیم میشه 🤣

من خوشم از رسم عربا میاد 

دختر فقط با لباس تنش میره همه چیز با دوماده😂

چقدر ما پسرا مظلومیم

حالا که شما داری زیاد شعر میگی که جلب توجه کنی 

ولی چقدر خوشحالم که همسری نصیبم شده اونقدر مغرور بود و هست که اجازه نداد واسه جهیزیه خونه خودش کل خرج با خانوادم باشه و نصفش رو خرید 

سیسمونی هم مامانم چند دست لباس خرید آورد همون اول  کلا به همسرم برخورد و گف همینقدر کافیه بقیش وظیفه خودمونه 

غرور هم خوب چیزیه که خیلیاتون ندارید الحمدلله 

دیگه گذشت از اون روزا ولی ای کاش میشد کل هزینه ی عروسی رسم بود با خانواده خود دختر بود

اونوقت شما چیکار میکردین؟؟

یک دختر کمالگرا و جاه طلب ، عاشق رهبری و مدیریت، طرفدار دوآتیشه سوپ ، روحیه خشن ، عاشق بوکس و بدنسازی ، من مغرور و خودخواه نیستم 

دیگه گذشت از اون روزا ولی ای کاش میشد کل هزینه ی عروسی رسم بود با خانواده خود دختر بود

میدونستی تو قانون مدنی طبق ماده۱۱۰۷ جهیزیه هم پای مرد و زن هیچ وظیفه ایی نداره که جهیزیه بیاره؟

دخترشون ومیدن اسباب اول زندگی ومیدن خودشونم عروسی بگیرن؟

خوب تو خونه باباش نشسته زندگیش ومیکنه دیگه

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!

این فکری که شما دارید پدر من تمام و کمال انجام دادن و شوهر من با لباس تنشون اومدن خونه پدریم و نزدیک یازده ساله هنوز خونه بابام هستیم گفتن آدمای خوبی هستن دستشون خالی هست ولی من نه تنها محبتی از این خانواده ندیدم که بی احترامی و نیش و کنایه هم دیدم و فوق العاده پررو و از سادگی و محبت پدر و مادر من سواستفاده شد این وسط و به حدی رسید که مجبور شدم برم پیش روانپزشک بعضیا لیاقت محبت و احترام ندارن 

🌈 درخواست دوستی آقایون و خانم ها⛔️

ما هم حق داریم اینو بخواییم

چی رو بخواهید؟ 

الان شما ب عنوان پسر میگید چه هزینه‌ای ب گزدنتون باشه؟

بعد ازدواج نه، قبل ازدواج.

کسی ک نداشته باسه میتونه عروسی جمع و جوری بگیره یا توافق کنن جشن عقد و عروسی باهم باشه ک هزبنه کمتر سه و نصف و نصف سه. ولی شما توقع دارید عروسی رو هم عرکس بگیره ابن خیلی عجیب بود😑

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!