2777
2789
عنوان

خدایی با وام ازدواج چجوری میشه جهیزیه خرید

| مشاهده متن کامل بحث + 22244 بازدید | 665 پست
دیگه گذشت از اون روزا ولی ای کاش میشد کل هزینه ی عروسی رسم بود با خانواده خود دختر بود

یه وقت سردیت نشه اذیت بشی.چقدر متوقع شدن این مردا واقعا که بیا دختر دست گل تربیت کن بعد آقا بیاد بگه کل خرجا با شما من فقط بیام ببرم.دختر هیچ وظیفه در مورد وسایل و مراسم و هزینه زندگی نداره فقط لطف میکنن کمک میکنن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هیچ جوره نمیشه... مگه اینکه اطرافیان کمک کنن... فامیل نزدیک جمع بشن هرکدوم یه گوشه کارو بگیرن.. البته جنس بد نخرن 

مورد داشتیم چرخگوشت داده همون دفه اول سوخت.. اینجوری نباشه.. الان واقعا سخته ولی دس به دست هم بدیم درست میشه

بر فرض جهاز عروسی خونه ماشین خرج زندگی همه اینا با مرد پس نقش شما زنا این وسط چمیشه

اره وتقعا.. حق دارین... مام یه وصلت داشتیم فردا پس فردا میشه یه سال ولی دلم خونه بابای دختره چیزی نداد.. بعد عروسی کلی ظرفرو ظروف دست دوم فرش دست دوم داد گفت جهارت حیفه دست نزن اینارو استفاده کن.. موندم دیگه... فقط نگاه کردم وگذشتم 

با اجی مجی لاترجی😁😂

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

یه وقت سردیت نشه اذیت بشی.چقدر متوقع شدن این مردا واقعا که بیا دختر دست گل تربیت کن بعد آقا بیاد بگه ...

سوتفاهم نشه.. بع نظرتون اقا رو بردن چراگاه بستن علف خورده شب اوردن خونه.. پدرومادر اونم خرجش کردن به هرحال.. اینجور حرف میزنید انگار فقط دخترا تو خونه بزرگ شدن پسرا تو طویله بزرگ شدن 

بلانسبت جمع